Horskh spouštějí crowdfunding kampaň k vydání nové desky a vypouští mezi posluchače první singl

Francoužští temní elektronici Horskh nasbírali nápady na druhou řadovou desku. První singl signalizuje spuštění crowdfundingové kampaně, která by měla pomoci album vydat.

Tři roky uplynuly od vydání dlouhohrajícího debutu Horskh. Francouzi s deskou objeli doslova celý svět. Zahráli si i v ČR na žánrovém Audiotrauma festu a na monstr metalovém setkání Brutal Assault. Koncertovali společně Ministry, Perturbator, Soulfly, Igorr nebo Carpenter Brut a velkou podporu získali například od Faderhead, který je svého času prohlásil za jeden z nejnadějnějších a zároveň nejméně doceněných projektů na scéně.

Dvojka Bastien Hennaut a Briou ale nevěší hlavy. Do svých řad přibrala nejen třetího člena Jordana, ale také zvuk živé kytary. Není divu, že připravovaný materiál by měl vedle stávající temné elektroniky více reflektovat i rockové a metalové spády. 

Nové album je tedy na obzoru a kapela na jeho vydání spustila crowdfundingovou kampaň na portálu Ulule - ZDE. Za týden kapela vybrala polovinu potřebného obnosu i díky odhalení prvního singlu, skladby Strobes. Té trio dopřálo pro kapelu klasicky stroboskopicky rozblikané, nátlakové video.

Vzhledem ke konci dosavadního vydavatelského domova, Audiotrauma labelu, kapela prozradila, že svou vydavatelskou budoucnost spojuje s Blood Blast Distribution. Datum vydání novinky prozatím stanoveno nebylo. Podle prvního singlu se ale máme na co těšit.

 

Horskh - Strobes

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.