Nové mini OST+FRONT brzy na pultech

Německá úderka chystá nové EP.

ostfrontschlag_mich_white

Berlínská parta OST+FRONT na sebe výrazněji upozornila teprve minulý rok debutovým albem „Ave Maria“. Sama sebe řadí k Neue Deutsche Härte a když budu mluvit po lopatě, bude stačit vzpomenout jméno Rammstein. Jen pro představu tedy nesmějí chybět tvrdé metalové spodky (ehm), nějaká ta elektronika, pochodová rytmika, přísně proklamovaná němčina, občas chytlavý refrén...

Bylo by ale nefér popsat berlínské řezníky jako nějakou kopírku. Pravdou je, že podoba tu je v tomhle případě nemalá, leč co kapela dělá, dělá dobře. Pokud tedy máte tento styl rádi, potěší vás informace o zánovním minialbu „óestéček“, nazvaném „Bitte schlag´ mich“.

S černým humorem sobě vlastním se muzikanti věnují v titulním songu tématice domácího násilí. Jistě se vám brzy dostane pod kůži, neboť na tomhle kotouči si ho podají postupně ještě ve vlastních verzích Lord of the Lost, Rabia Sorda, Pankow, Okusa a ve svérázné, téměř baladické verzi, středověcí trubadúři Saltatio Mortis.

Aby toho nebylo málo, předloží OST+FRONT fandům ještě raritní hitovku „Silikon“, stvořili orchestrální verzi klipovky „Denkelied“ z debutu a nahráli také vlastní interpretaci Falcova megahitu „Out of the Dark“. Fans si navíc budou moci zvolit mezi černou a bílou verzí obalu. Celou tuhle germánšvandu vydávají 27. září Out of Line a má sloužit pro nažhavení na druhou desku „Olympia“, jež by měla vyjít v průběhu příštího roku.



 OST+FRONT – Denkelied

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.