Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Dneska to celkem pochopitelně bude hlavně o osmém Prague Gothic Treffen, ale nebojte se – nepřijdete ani o svou pravidelnou nálož novinek z temné scény!

darkwave - logo


Osmé pokračovaní setkání Prague Gothic Treffen je největším setkáním fanoušků gothic muziky v České republice. V letošním roce sezvali organizátoři famózní line-up DJs, kteří budou hudbou provázet ve čtyřech klubech najednou. Českým fanouškům představí svou selekci například Volker Zacharias z The Cassandra Complex nebo Girls Under Glass, autorka knížky Worldwide Gothic Natasha Scharf nebo předák Haujobb Daniel Myer.

Navíc dostanete přídavek v podobě zbrusu nové muziky od Aesthetic Perfection, UK Decay, Hate Dept., Siva Six nebo Esben And The Witch.
Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.


PGT 8

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.