Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Co nového se urodilo za poslední dobu na československé temné scéně? Jak znějí nové nahrávky a nové projekty, které v (častokrát ve světové) premiéře uslyšíte právě dnes? Nechte se překvapit už za chvíli...

darkwave - logo

 

Zvedá se další Československá temná vlna? Legendární L'ahká Múza vydává nové album. To samé kolegové z Hysteric Helen a Prouzy. Po dlouhé době se koncertně ozývají temní rockeři Bast a dokonce i Vanessa připravuje k vydání novou desku. 272. díl dvouhodinovky Dark Wave bude tentokrát ve znamení domácí temné scény. Jejím zasloužilým členům i novicům, kteří se rozhodli v poslední době na veřejnosti vystrčit drápy, se svojí tvorbou. Ve čtvrtek 19. září jste srdečně zváni k poslechu..

Dark Wave
(www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Vanessa – Fízl na speedu 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.