SYNTHPOPOVÁ MODERNA KORINE DORAZÍ POPRVÉ DO PRAHY

Vedle zavedených synthpopových umělců se objevují i nové formace, které se snaží tradiční sound posunovat dál. Jedním z nejvýraznějších jmen současné synth scény je americká dvojka Korine, která 22. září 2023 premiérově zahraje v Praze.

Morgy Ramone a Trey Frey vzbudili v roce 2018 zasloužený zájem svou albovou prvotinou "New Arrangements", aby pak o dva roky později odpálili časovanou bombu s deskou "The Night We Raise". Nakažlivě optimistické synthpopové nálady protkané new wave, punkem i současným popem uhranuly posluchače jak v temné komunitě, tak i mimo ni. To už jejich věhlas zdaleka přesahoval hranice rodné Philadelphie a první evropské koncerty, které kapela absolvovala v loňském roce, se setkaly s nadšenými reakcemi (ostatně, posoudit to můžete i z našeho reportu z WGT). Korine ovšem nehodlají usnout na vavřínech, o čemž svědčí letošní albová novinka "Tear", nad kterou se před časem v recenzi rozplýval kolega Demi (čtěte ZDE).

Kapela se na podzim letošního roku vrátí do Evropy a jednou z plánovaných zastávek bude i Praha. Naživo si je můžete přijít vychutnat v pátek 22. září 2023 do klubu Chapeau Rouge.

 
Speciálním hostem koncertu bude potom zavedená přeloučská formace Phosgene Girls. Kapela aktuálně vystupuje ve trojici a v Praze se objeví po delší době.
Vstupenky zakoupíte v předprodeji u GoOut.cz za cenu 390 Kč (+ poplatky sítě), na místě potom vstupné bude činit 500 Kč. Jste srdečně zváni!

KORINE (US) + special guest: PHOSGENE GIRLS (CZ)
pátek 22. září 2023 od 19:30 hodin
klub Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha
vstupné 390,- Kč + poplatky (GoOut.cz) / 500,- Kč (na místě)
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.