Američtí Chant podpoří tour KMFDM

Už to sviští po strništi aneb Chant to rozjedou s KMFDM.

 

Tribal-industriální kapelka z Texasu CHANT bude jako jediná předkapela, která bude figurovat na tour partičce KMFDM při jejich turné po severní Americe. Tour má příznačný název "We are KMFDM 2013".
Američtí CHANT nejsou nováčky a tak velmi výstižně pojali propagaci nových skladeb. Jejich nový track "Universal" bude k dispozici pro fanoušky, kteří se zaregistrují na konferenci přes ReverbNation, zatímco track "Low" budou stahovat pomocí QR kódu během návštěvy koncertu. Částka, kterou zaplatí fanoušek za download skladeb je libovolná. Bonusem pro posluchače je zařazení do slosování o limitovanou edici plakátu ze speciálního materiálu a texty nových tracků. Kapela CHANT plánovala svůj "support" pro KMFDM jen v některých městech, ale nakonec to vypadá, že podpoří kompletní turné.
Tribal-industriální kapelka z Texasu Chant je jediná předkapela, která bude figurovat na tour partičce KMFDM při jejich turné po severní Americe. Tour má příznačný název "We are KMFDM 2013". Američtí Chant nejsou nováčky a tak velmi výstižně pojali propagaci nových skladeb. Jejich nový track "Universal" bude k dispozici pro fanoušky, kteří se zaregistrují na konferenci přes ReverbNation, zatímco track "Low" budou stahovat pomocí QR kódu během návštěvy koncertu. Částka, kterou zaplatí fanoušek za download skladeb je libovolná. Bonusem pro posluchače je zařazení do slosování o limitovanou edici plakátu ze speciálního materiálu a texty nových tracků. Kapela Chant plánovala svůj "support" pro KMFDM jen v některých městech, ale nakonec to vypadá, že podpoří kompletní turné.

 

 

Chant - REVOLT


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.