Je vám pod 18 let? Můžete jít na The Last Days of Jesus zadarmo

Sami si ještě pamatujeme, jak nás štvalo nemít peníze na koncerty. A protože "Lasty" už nikdy potom neuvidíte, chceme vám to usnadnit.

Příští sobotu ukončí v klubu Underdogs svou úspěšnou třicetiletou kariéru jedna z nejvýraznějších kapel Československa, goth/deathrockeři The Last Days of Jesus (psali jsme zde). Vzhledem k tomu, jak nemalou úlohu hráli pánové v celém formování naší (a zejména slovenské) gotické scény, bude to událost, kterou máte šanci zažít jenom jednou. A protože máme nepokrytou radost z toho, že na Batsavech vídáme čím dál častěji i čím dál větší počet zástupců mladé krve scény (která ovšem zároveň nejčastěji bojuje s financemi), rozhodli jsme se pro ně něco udělat a podpořit je. Byla by přece škoda něco takového prošvihnout.

Proto prvních dvacet goths, kteří 17. února u vstupu do klubu občankou doloží, že jim ještě nebylo 18, jde na koncert zadarmo. Jsme totiž celkem přesvědčení, že to může být zážitek, o kterém budete jednou vyprávět další generaci vy... Tak na viděnou v Underdogs!


The Last Days of Jesus – The World Without Me

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.