Domácí temný elektronik Truly Significant referuje na novém singlu o osobní ztrátě

Temná basová nálož útočí ze severu Čech.

Jmenuje se Truly Significant a funguje od roku 2018. Patrik Větrovec, který za projektem stojí, přiznává značné ovlivnění 90's industrialem a synthpopem, avšak v moderním kabátku dark electro nebo cyberpunku. Mezi oblíbené kapely řadí Health nebo Nine Inch Nails a v jeho vlastní autorské hudbě je to slyšet. V souvislosti s novým singlem "Within Reach" pak vytahuje ještě pojmy jako "midtempo bass" či "industrial bass".

Within Reach je konceptuální skladbou týkající se ztráty falešné naděje. Tato "naděje" se zdála být na dosah (z čehož vychází název tracku), jen aby se během chvíle znovu rozplynula. Klavirní outro kompozice pak reprezentuje finální osvobození od falešných vyhlídek a akceptování vlastního osudu. Každopádně tato sebereflexe o osobní ztrátě zní více než zajímavě a budeme se těšit na další tvorbu z Patrikovi dílny. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Patrik, tak se jmenoval můj mladší bráška...chybíš mi!!! Vychovala jsem malého depešáka.... Nemám nikoho s kým bych šla na koncert DM ..Vím, že rád by jsi šel se mnou 😢
Suoer,jako vzdy.🖤💣💥

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.