Profit Prison návratovou desku v názvu rovnou pozlatil

Americký projekt se vrací na scénu.

Jedním z posledních žánrových koncertů v Praze před kovidovými restrikcemi bylo vystoupení amerického coldwave projektu Profit Prison v klubu FAMU. Po sérii EPček a singlů, a také účinkování na undergroundově metalové (Victims Panel) nebo temně technoidní scéně (Direct Action Response Team), které od té doby vydal, se konečně vrací s další dlouhohrající deskou.

Nové album Profit Prison dostane název "Gilt", vyjde koncem 26. dubna na labelu Avant! Records, a jak label v promo materiálech píše, Parker Lautensleger se vydal směrem k temným zákoutím italo / hi-nrg body music. Co to konkrétně znamená můžete otestovat níže na singlu Sophia, ke kterému vznikl duchařsky hororový videoklip. Pokud vás zaujme, můžete si níže, na Bandcamp profilu, předobjednat album v digitální podobě nebo na dvou druzích vinylu.

 

Profit Prison - Sophia

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nadpozemsky nádherné, nadchlo na první poslech...zbožňuji "cold wave" A zde bych si přála být...rok 1986...vrátit se tak v čase.. Trisomie 21 The Last Song https://www.youtube.com/watch?v=A3ZVZVMIG7g

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.