Domácí tvrdě elektronická mulpHia vyvrhla hromadu muziky a brousí materiál na podzimní nové album

Záplava hudby od domácího, temně elektronického solitéra nepolevuje.

Od posledního oficiálního alba vydaného u vydavatelství Advoxya records, které se jmenuje "Oblivion Day", se Richard Viduna alias mulpHia zaměřil více synthwave směrem. V roce 2023 v tomto duchu vydal pětidílnou cyberságu obsahující alba "Neurosync", "Neon-sync", Trinity", Xyntophia" a na závěr "Penta Pulse". 

 

 

Vedle toho mulpHia spáchal první remixové album z výběru svých oficiálně vydaných desek. Komplet dostal název "Re-Generate". Richard pro kamarády bokem nahrál lehce trancem načichlou desku "Summit 23" a po více než dvaceti letech se rozhodl, že dokončí koncept "ampHelion", o kterém jsme vás informovali už v roce 2017. Tehdejší projekt zůstal, i přes existenci textů, v instrumentální podobě, což se po letech konečně změní. Autor skladby dozpívává, zbývá dokončit poslední tři písně. 

 

 

Nebyl by to ale projekt mulpHia, aby nepracoval na dalším konceptu. Ten se točí okolo příběhu o učenci okultního vědce. O vydání tohoto materiálu projevilo zájem vydavatelství Advoxya rec. Datum vydání alba, které se bude jmenovat "Pathetizer" je naplánováno na podzim. Můžete z něho prozatím ochutnat níže dvě demo ukázky. Kdy ten chlap vlastně spí?

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.