Melancholičtí Empire State Human

Rish synthpop duo, Empire State Human provést překvapivý návrat s novou zdarma ke stažení singl s názvem "Christmas Long Gone". Zvládl Martin Bowes (vyhlazovací) The Cage Studio a kresby Brian O'Malley píseň je melancholický, minimální vlna / synthwave balada s řídkými elektroniky a atmosférických vokály.
Zpěvák Aidan Casserly říká: "Tento nový song přišel velmi rychle a snadno velmi příjemný zážitek s ohledem na melancholickou píseň, že je to velmi osobní píseň o smrti člena rodiny letos jsem našel skvělé... komfort při jednání se ztrátou přes mé psaní písní a provedení.

Smutná to umělcova inspirace vedla k tomu, že se ohlásil projekt Empire State Human.

 

 

Irské synthpop duo Empire State Human má překvapivý návrat v podobě singlu "Christmas Long Gone", které je zdarma ke stažení. Jedná se o velmi melancholický song, který lze popsat jako synthwave baladu. Na povrch se dostává lehká a křehká elektronika s atmosférickými vokály. Zpěvák Aidan Casserly říká: "Tento nový track je hodně osobní a vznikl rychle." Bohužel za podstatou celé písně stojí smrt člena rodiny samotného zpěváka Empire State Human. Finální podoba tracku vyšla z rukou Martina Bowese v The Cage Studio.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.