Masivní turné Jesus Christ Superstar s Johnem Lydonem krachuje

Vypadá to, že si předák Public Image Limited nečekaně užije volné léto.

 

John-Lydon superstar



Frontman legendárních Public Image Ltd. a Sex Pistols má zase smůlu. John "Johny Rotten" Lydon totiž nedávno dostal zajímavou nabídku – vyrazit s legendárním muzikálem "Jesus Christ Superstar" Andrewa Lloyd Webbera a Tima Rice na velkolepé turné čítající 54 koncertních zastávek po severoamerických městech. Následovalo klasické kolečko všemožných zkoušek, na kterých se John připravoval na svou roli krále Heroda. Jenže – dva týdny před slavnostní premiérou v New Orleans je celý podnik odpískaný.

Podle všeho za zrušením stojí finanční potíže hlavního producenta Michaela Cohla, který rovněž stál za smolným počinem "Spider-man: Turn Off The Dark". Ten v jednom z rozhovorů uvedl, že po opětovném přepočítání by se náklady na show vyšplhaly na "osmimístné sumy" (v dolarech) a bylo by do nich "potřeba ještě několik stovek tisíc nastrkat", aby mohla proběhnout.

Cohla ostatně "prásknul" i sám John Lydon, který řekl: "Měl jsem hádku s nějakým údajným promotérem v New Yorku. Nelíbil se mi a instinktivně jsem mu nevěřil." Celou kauzu John uzavírá se svým klasickým nadhledem: "Příště budu dělat balet."

 

 


JC Superstar tours North America

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.