Poslechněte si druhý singl Nine Inch Nails z nové desky

Vydání nové desky se blíží.

 

Nine-Inch-Nails-Copy-of-A

 

Comebackové album "Hesitation Marks" vyjde už za tři týdny a Nine Inch Nails šroubují zájem posluchačů zase o závit výš. Druhý singl "Copy of A" vychází už dnes a můžete si jej zdarma stáhnout u Amazon.co.uk. Poslechnout si ho můžete níže.

 

Nine Inch Nails - Copy of A


mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je jeste horsi, nez ta live verze..
tvl. že Tě to baví... snad eště nikdy jsem Tě sem neviděl dát pozitivní příspěvek. Buď kritizuješ nějakou nahrávku, že je to sračka, nebo autory článků, že maj něco blbě...internetový hrdinství už je pár let z módy, amigo... ;-)
Tak min brec a vic cti. A ano, jako skalniho fanouska NIN me mrzi, ze po 4 letech vydali tohle. Tebe sem taky videl brecet pod postama o Fields, takze zrovna ty pomlc. ;)<br /><br />Mimochodem, nikdy sem nikoho nekritizoval ze ma neco blbe. :P
- první části nerozumím vůbec... <br />- nemám pocit, že bych někdy brečel nad něčím, co udělali Nephs<br />- ať nechodíme daleko: asi tři tejdny nazpátek:<br />http://www.sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/8408-vychazi-limitovana-nahravka-the-birthday-party<br /><br />nojo, dorůstá nám druhá generace internetovejch Rambů... :D
[quote name="Aladar"]<br /><br />Mimochodem, nikdy sem nikoho nekritizoval ze ma neco blbe. :P[/quote]<br /><br />Takový, jako jsi Ty, se prostě musej umlátit fakty:<br /><br />http://www.sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/6850-gothic-punkova-sebranka-distopian-society-laka-na-novou-desku<br /><br />http://www.sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/7472-vyhodnoceni-souteze-o-dva-volne-vstupy-na-zitrejsi-koncert-ulterior<br /><br />http://www.sanctuary.cz/reporty/6485-report-z-qjoy-division-celebrationq-petera-hooka-and-the-light<br /><br />...tak...a kdo by měl míň brečet a víc číst? Je to jako se všema ostatníma, buď plivou síru, nebo mlčej, protože jim došly argumenty...
Prosimte, ty mas zase svoji periodu, nebo co? Co se ti zda jako kritizovani na otazce, jestli byl song x posledni, nebo ne? Co ti neni jasny na vete "Nesnazil sem se nikoho opravit, jenom jsem si v tom chtel udelat jasno"? Min brec, vic cti. <br /><br />To samy, co se ti zda jako kritizovani na tom, kdyz se zeptam jak bylo mysleny "nikdy nevydano"? Proto sem to tam postoval, protoze sem chtel vedet co to je za EP, protoze Birthday Party nemam zmapovany, neasi. Rekl sem tam nekde, ze to mate blbe? Protoze ja to tam nevidim. Znovu, vic cti, min brec.<br /><br />Ad Distopian, pokud vidim dobre, Samovi jsem se omluvil, a nevim ze by se to dal resilo. Bavili jsme se od ty doby nekolikrat a nemyslim si, ze ho to nejak tizi. Ten koment byl mirenej mimochodem na kapelu, ne na autora clanku. Vic cti, min brec.
Jestli te na egu tolik zranilo, ze jsem si dovolil pochybovat o spravnosti tvaru inicialami a neda ti to spat, tak se ti omlouvam, nevedel jsem, ze jsem ti zpusobi emocionalni ujem.<br /><br />Myslim, ze velkej Rambo se tady zase snazis byt ty.. a mimochodem, myslim ze zrovna TY jsi posledni clovek, kterej by mel mluvit o nejakym dsteni siry.
A aby nedoslo k nedorozumneni s ostatnimi cleny czs, redakce CzS si vazim, jak pro praci na strance, tak pro promoterskou cinnost a s nikym nemam absolutne zadnej problem, prave naopak. Proto se taky cas od casu ptam, jestli potrebujete nejaky clanky sem, kdyz najdu neco, co tu jeste neni - sem rad ze muzu pomoct. Kazdopadne jsem opravdu netusil, ze si predstavujes, aby vsichni navstevnici lezli do zadku umelcum, ktery si ten komentar ani neprectou. Jako fanousek NIN me proste mrz, ze po tolika letech dostanu.. tohle, a nevim, proc bych se nemohl vyjadrit. Chtel bych videt tebe, jak jasas nad vsim co kdy Nephs udelali, i kdyby ti to prislo jako nejvetsi odpad. A mimochodem, na Nyxu jsem te uz taky videl kritizovat nemalo, takze si nemame co vycitat.
Tak abych ukončil tyhle uražený výlevy: <br /><br />1. Jak jsem čekal, nepřišla ŽÁDNÁ rozumná odpověď ani ŽÁDNEJ argument, pouze šťourání v tom, co nebylo meritem věci. <br />2. Když někde něco vidím blbě, nemám pokaždý nutkavou potřebu hlásit do světa, že to je blbě a já jsem ten neomylnej, kterej na to přišel. <br />3. Rozdíl mezi námi je ten, že Ty postuješ prakticky jen nespokojený nebo nesouhlasný příspěvky (viz příklady výše, což jsou FAKTA), což je taky důvod, proč jsem vůbec reagoval. <br />4. Na závěr, ad internetový hrdinství: Nevzpomínám si, že bys byl někdy naživo takovej hrdina. Pokud se někde potkáme, máš možnost. A vsadím poslední desku NIN, že budeš dělat, že mě nevidíš, nebo že mě neznáš (jak už je to obvyklé u virtuálních Supermanů...)<br /><br />Pro další případný hrdinský příspěvky je v hlavičce přiložen můj e-mail. Howgh.
Nepotrebuju argument, kdyz ty nemas nic. Na nic sem si nikdy nestezoval a nikoho neopravoval, mimo toho ze sem te jednou (evidentne nespravne) opravil. Takze urazeny vylevy tady mas akorat ty, sorry, a kdyz te nekdo opravi tak ses jak kolovratek. :) Vim, ze ses velkej egoista kterej nesnese kdyz ma nekdo jinej nazhor, ale za tech x let by ses to mohl naucit.<br /><br />Co chces abych ti rekl, az se potkame? Uz jsme se parkrat spolu bavili, takze nemam problem. Rekni si, co chces resit, a klidne poresim, aspon si budeme moct vyrikat to co bych tady na verejnosti nerad ventiloval.
...tak ještě jednou, asi jsi to přehlédl ;-) :<br /><br />"Pro další případný hrdinský příspěvky je v hlavičce přiložen můj e-mail."
To je sice pekny, ale ja ten mail nevidim, nejsem admin. ;) Proste mohls napsat, co presne chces nazivo resit, a bylo by hotovo. Ale fajn, kdyz nemas zajem, mej se.
Ježišmarjá, Ty seš fakt jak osina v pr*eli - copak jsi to nepochopil, že s Tebou nepotřebuju a nechci řešit vůbec nic a už vůbec ne tady? Jen jsem poukazoval na Tvoji přehnanou sebedůvěru ve virtuálním světě, takových jako Ty jsem už pár potkal a všichni byli naživo stejní srabi.<br />Pokud máš nutkavou potřebu dalších příspěvků, směle do toho, já už se dál k tomuhle tématu nehodlám vyjadřovat.<br /><br />Můj e-mail: nephilim@sanctuary.cz
[url]http://gamegeex.blogomancer.com/files/gamegeex/images/Yoda-Flame-war-begun(1).jpg[/url]<br /><br /> ;-)
;-) <br />http://troll.me/images/retard-superman/omjosh-internet-superhero.jpg
Aladar neni z druhe generace internetovych hrdinu, Aladar je z nekolikate generace industrial/noise fanousku, dokonce i interpretu, a je pouze vice kriticky, nez je obvykly standard ctenare Sanctuary.cz, na tom nevidim nic spatneho.
mě se to líbí. a to jsem fanda NIN
právě jsem si doposlech track Everything a tohle je asi tak 150x lepší.<br /> a jak to tady čtu, docela dobře se bavim. dotčený ego prostě bolí a někteří pak mají i problém s chápáním psaného textu :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.