Al Jourgensen komiksovým superhrdinou

Předák Ministry se vydává ovládnout nový svět – tentokráte kreslený.

MINISTRY_comicNews2013-TDC


Protože Al Jourgensen vyhrožuje, že pověsí Ministry na hřebík (víte), našel si novou zábavu – psaní a potírání zla jako superhrdina v komiksu, který připravuje s britským umělcem Samem Shearonem, známějším pod pseudonymem "Mister-Sam". Myšlenka prý pochází z hlavy manažerky kapely, Angeliny Jourgensenové. 

Sám Al k tomu říká: "Chtěl jsem si dát oraz od hudby, přehodit řetěz... pak jsem potkal Sama a najednou PRÁSK! – je ze mne superhrdina."

Komiks s názvem "MINISTRY: The Devil’s Chord – The Chronicles of Alien F. Jourgensen" by měl mít třináct dílů a fanouškům se poprvé představí v červenci 2014 na Comi-Conu v San Diegu. Děj bude v každém pokračování sledovat příběh za každou ze třinácti desek Ministry s hlavním těžištěm v tematice vetřelců, konspiračních teorií, okultismu i zkorumpovaných vlád a nahrávacích společností. Každé číslo tak bude odrážet to, co se v době alba dělo v Alově opravdovém životě i v hudebním a politickém světě.  

Vedle Ala, znázorněného jako mladého muzikanta, který objeví, že se jej pokouší ovládat nahrávací společnost, se do komiksu dostanou i všichni, kteří pana Jourgensena inspirovali, jako William S. Burroughs, Timothy Leary a (samozřejmě) Mike Scaccia. Navíc by Al prý na stránkách časem rád viděl i další parťáky jako je Trent Reznor, Billy Gibbons nebo Billy Haynes. Nechme se překvapit, jak bude vypadat výsledek...

al_sam_MINISTRYNews2013-AlSam

Al Jourgensen a Mister-Sam

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.