Nové video Sopor Aeternus and The Ensemble of Shadows online

Pokud jste si zavčasu neobjednali speciální edici nového počinu "A Strange Thing to Say" (nejen vizuálně) nejvýraznější postavy současné darkwave Anny-Varney Cantodey, aneb Sopor Aeternus and The Ensemble of Shadows (psali jsme o něm zde), už máte smůlu. Exkluzivní vinyly, které jste si mohli nechat věnovat vlastnoručně přímo od Anny Varney, jsou již beznadějně vyprodány. Ale nezoufejte, stále máte šanci odchytit pár standardních CD/DVD variant s napěchovanou bonusovou nadílkou.

A pokud by ani to nezabralo, můžete si spravit náladu videoklipem Sopor Aeternus "A Strange Thing to Say", vytvořeným k zmiňovanému EP, který je pár dní čerstvě venku. Opět se jedná o v nejlepším slova smyslu pravou "Soporovinu", ačkoliv Annu tentokráte uvidíme třeba i na kolotoči nebo mezi výherními automaty...


{myspace}107101060{/myspace}
Sopor Aeternus – A Strange Thing to Say

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nemůžu si pomoct, ale na tohle já prostě pořád slyšim...možná nejsem až tak objektivní, vím to a je mi to v tomhle případě úplně fuk :lol:
Sopor Aeternus nemá ani v dnešní době chybu...
Mně to právě taky přijde, že si drží laťku pořád dost vysoko, a i když má svůj styl, tak se tak nenápadně po kouskách vyvíjí...ale jak se přiznávám, mám Sopora jako jednu ze srdcovek, tak mi to možná jen přijde...ale přijde :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.