Basák Bauhaus vybírá peníze na novou sólovku

Chcete slyšet další porci autorské hudby Davida J?

 

davidj2013

I když Davida J známe nejvíc jako baskytaristu legendárních Bauhaus nebo Love and Rockets, hudební historie tohoto činorodého chlapíka rozhodně nekončí jenom u těchto jmen. Píše soundtracky, hostuje u dalších zajímavých kapel a především skládá vlastní hudbu. Ostatně, nedávno o sobě dal vědět svébytnou dramatickou adaptací gotické hymny "Bela Lugosi's Dead" (slyšeli jste tady).

A časování této skladby na letošní Halloween asi nebyla náhoda – David J se totiž chystá brzy vydat svou novou sólovou desku "An Eclipse of Ships", kterou popisuje jako "deník srdce a chvalozpěv na Ženu coby Múzu". Jenže jak už to tak bývá, bez peněz to nepůjde, a proto se David obrací prostřednictvím serveru Kickstarter na své fanoušky s prosbou pomoc. Jeho cílem je vybrat 30 000 dolarů na klip, propagaci a následné turné.

A jako vždy si můžete vybrat za svůj příspěvek různé odměny – od desky ke stažení k tričku, kytaře nebo možnosti, že vám David bude celý den dělat šoféra, vezme vás na večeři s kapelou a podobně. Ale to ocení především lidi z okolí San Diega. Tak či tak Davidovi můžete přispět tady.

 



 Bela Lugosi's Dead (Undead is Forever)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.