Peter Murphy připravuje DVD z turné k 35 letům Bauhaus

"Gotický kmotr" chystá živák své kultovní kapely (bez kapely). Přispějete mu?

 

petermurphymrmoonlight



Pamatujete si ještě na loňské turné k oslavě 35 letům ikonických Bauhaus, které předák Peter Murphy odjel bez zbytku kapely (psali jsme tady)? Pokud jste na něm (stejně jako my) chyběli, můžete si ho dát alespoň zprostředkovaně. Kromě nové sólovky (víte o ní) totiž činorodý předák připravuje živé DVD a 10palcové EP "Mr. Moonlight Tour: 35 Years of Bauhaus", které bylo natočeno loni v létě v losangeleském Fonda Theatre.

Jen máloco se však v dnešní době uděje bez podpory velkých vydavatelství, nebo samotných fanoušků. A proto Peter rozjel kampaň na Pledgemusic, kde můžete na živák přispět i vy. Vybrat si můžete z nejrůznějších kombinací vinylů, DVDčka i nové řadovky "Lion". A jako speciální odměna za tisíc dolarů - mikrofon Shure Beta 58, na který Murphy nahrával ve studiu.

Tracklist DVDčka ani EPčka zatím není zveřejněný, ale situaci budeme samozřejmě nadále bedlivě sledovat. Nejspíš ale o skladby jako “Double Dare,” “In the Flat Field,” “God in an Alcove,” “The Spy in the Cab” a “Stigmata Martyr” nepřijdeme...

 

petermuprhy35yearsposter

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.