Zpěvák Bauhaus Peter Murphy byl zatčen

"Jsem vysokorychlostní pták, rychlejší než všechna závodní auta", zpívá na své poslední sólovce "Ninth" praotec britského gothrocku Peter Murphy a vyzrazuje tak svou osudnou lásku k jízdě pod vlivem adrenalinu. A jak se podle aktuálních zpráv ukazuje, možná i nečeho jiného. 

Peter Murphy byl podle právě zveřejněné novinky z L.A. Times zatčen policií uplynulou sobotu poté, co ujel z místa nehody v kalifornském Glendale. Zpěvák měl podle dostupných zpráv svou zběsilou jízdou zranit na území Glendale jiného účastníka provozu a ujíždět do Los Angeles. Tam měla ale jízda poměrně bizarní dohru, když jej na vlastní pěst zadržel řidič kamionu, který jej sledoval celou cestu od místa nehody v obavách, že by "mohl takovou jízdou někoho zabít".

Murphy byl podle výpovědi přivolaných policistů po zadržení  "velice zmatený". Zároveň v jeho Subaru měli objevit sáček látky připomínající methamphetamin, v našich končinách známý jako pervitin. Murphy tvrdil, že pouze pozřel svá lékaři předepsaná antidepresiva a sáček s drogou patřil někomu jinému. Podle posledních zpráv byl Murphy ještě včera v cele předběžného zadržení, kde čekal na zaplacení horentní kauce 500 tisíc amerických dolarů, v přepočtu zhruba 10 milionů korun.

Zpěvák čelí obvinění z řízení pod vlivem drog či alkoholu, držení pervitinu a těžkého zločinu opuštění místa činu a neposkytnutí pomoci.  

 

Zdroj: http://www.factmag.com

http://www.glendalenewspress.com/

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Um, ten pernik nebyl u nej..<br /><br />"Inside the L.A. police patrol car where Murphy had been detained, officers reported finding a small plastic bag, possibly of methamphetamine, police said."

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.