The Mission představují nový singl a detaily chystané desky

Živoucí legendy gotického rocku, britští The Mission, odtajnili podrobnosti k chystanému albu a navrch zveřejnili nový videoklip.

Novinková deska ponese název "Another Fall From Grace" a vyjde 30. září. Producenty alba byl Wayne Hussey společně s Timem Palmerem, který stojí za největšími albovými úspěchy The Mission. Za zmínku stojí i hostující vokalisté, na desce uslyšíte např. Gary Numana, Martina Gorea (Depeche Mode), Ville Vala (HIM), Julianne Regan (All About Eve) nebo Evi Vine (The Eden House).

Wayne Hussey se k nové desce vyjádřil takto: "Nové album The Mission je pro mě chybějícím článkem mezi 'First And Last And Always" od The Sisters of Mercy a 'Gods Own Medicine' od The Mission, dvě desky, na kterých jsem se významně podílel. Rozhodl jsem se udělat album se zvukem jako z roku 1985. Mám dojem, že se to podařilo, a to i díky mé znovuobnovené lásce ke zvuku elektrické dvanáctistrunné kytary, která hrála ve zvuku obou zmiňovaných alb významnou roli. Během nahrávání jsem trochu bláznil a byl jsem trochu paranoidní a dostal jsem se mentálně, fyzicky, emočně i duševně na dno. Většinu materiálu jsem napsal v izolaci - od světa, od mé rodiny, od přátel a dokonce i od spoluhráčů z kapely. Myslím, že to hudbu i texty ovlivnilo. Nedá se říct, že bych si práci na tomto albu užil, ale je to deska, kterou jsem potřeboval udělat. S obrovskou úlevou můžu říct, že album je hotovo a snad pro něj budu mít jednou takovou slabost, jakou si podle mě zaslouží."

"Another Fall From Grace" vyjde kromě digitální podoby také na CD, 180g vinylu, nebo si jej můžete pořídit v limitované deluxe verzi na dvojCD + DVD. Ta nabídne navíc instrumentální verzi celé desky s bonusovým remixem "Met-Amor-Phosis", DVD potom bude ukrývat 93 minut dosud nezveřejněných koncertních záznamů z roku 1987, vlastní videonahrávky Tima Palmera z nahrávání alba "Carved In Sand" a videoklipu "Butterfly On A Wheel" a navrch promovideo k novému singlu "Met-Amor-Phosis".

Zmiňovaný singl "Met-Amor-Phosis" vychází 2. září a nabídne kromě jiného vedlejší vokál Ville Vala z HIM. Dole pod článkem najdete videoklip, ve kterém se můžete nechat unášet zvonivým zvukem dvanáctistrunky, jako v dobách největší slávy The Mission. Za nás palec nahoru, těšíme se na album!

 

The Mission - Met-Amor-Phosis



Tracklist:
01. Another Fall From Grace
02. Met-Amor-Phosis
03. Within The Deepest Darkness (Fearful)
04. Blood On The Road
05. Can't See The Ocean For The Rain
06. Tyranny Of Secrets
07. Never's Longer Than Forever
08. Bullets & Bayonets
09. Valaam
10. Jade
11. Only You & You Alone
12. Phantom Pain

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.