Informace k odjezdu na Castle Party

...polská Castle Party se blíží, a tak je nutné doladit poslední organizační detaily. Ti, kteří s námi nejedou, nám jistě tento článek prominou, a ti, kterých se to týká, by naopak měli tomuto článku věnovat zvýšenou pozornost...


Zdroj: CZ Sanctuary

Začněme lístky objednanými přes náš předprodej. V současné době máme platby od těchto lidí:

Llewellyn, Evanii, lenkask, Angelina, Elena, vonkonstankiewicz, Lyrel, Inmotion, Jitka666, Lucy, Last_one, tomo_za, Thween, lambras, radka, Mousellyca


Dále tu máme pár duší, které si lístky objednaly, ale platba od nich zatím nepřišla:

Tarake, Daniela, hellmut, mares.nwt, reskond, supremegirl, KOCKA


A ti, kteří si bookli lístky na Perspephone:

Llewellyn, lenkask, Elena, Jitka666, Lucy, Last_one, Daniela, tomo_za, siouxsie, Thween


Pokud tedy máte o vstupenky na Castle Party zájem i nadále, urychlete, prosím co nejvíce svou platbu (nejzazší termín na poslání peněz je zítra do poledne, pokud jste z Prahy nebo okolí, možno předat i osobně). Je asi jasné, že ti, od kterých nepřišly peníze, se na seznamu zaplacených neobjeví. Pokud z jakéhokoliv důvodu nechcete kupovat lístky přes nás, máte možnost ještě využít Ticketstreamu, kde jsou ovšem vstupenky o 150,- Kč dražší.

Druhou položkou naší výpravy je autobus, který nás doveze v pátek do Bolkowa a v pondělí zpátky. Tady prosíme o zvláštní pozornost - pokud jste na tomto seznamu, a nechystáte se cestovat s námi, dejte, prosím, co nejdříve vědět do diskuse pod článkem. V současné době se nahlásili tito (v závorce celkový počet objednaných míst). Nakonec jsme se rozhodli vám důvěřovat a nevybrat tedy zálohu, tak snad nebudeme zklamání ;). Seznam registrovaných cestovatelů tedy čítá:

Dwarf (2), Lady Mousellyca (1), Silver (1), Ezechiel (1), Paesant (1), Samgarr (1), Eireen (1), Llewellyn (2), Last One (3), Anit + Lucy + Truls a spol. (5), Radek69 (3), Orion (1), Luboš (1), Angelina (1), Tarake (1), Lyrel (3), Cassandross (3), Andrea (2), Supremegirl (2), Kája (3), Thween (1)

Dohromady se jedná o 39 zamluvených míst, čímž se (pokud dorazí všichni nahlášení) cena za obě cesty busem snížila na parádních 205 ,- Kč, které si, prosím, dopředu připravte, protože je v Trutnově budeme muset hned odevzdat, tak ať se nezdržujeme. Pokud dorazí na místo méně lidí, bude se muset cena upravit podle aktuální situace (autobusáka nezajímá kolik jede lidí, ten má fixní paušál za pronájem busu). Předem díky.

Pokud cestujete z Prahy, můžeme jet hromadně. Vyrážíme v pátek 25. července 2008 vlakem v 10:05 z Masarykova nádraží (na nikoho se nečeká!), sraz je stanoven na 9:30 na nádraží před pokladnami (poznávací znamení je parta bubáků), aby se stihly zařídit jízdenky (cena 230,- Kč / 173,- Kč po slevách) apod. Příjezd je plánovaný 13:21 na trutnovské hlavní nádraží, kde podle potřeby počkáme na další zájemce, kteří přijedou z jiných koutů ČR. Ve 14:00 bude přistaven autobus, který nás doveze do Bolkowa. Mezitím bude čas vybrat peníze na bus, dát si kafe, cigáro, každému jak je libo.

Pokud máte jakékoliv dotazy, chybíte, nebo naopak přebýváte na některém ze seznamů, ozvěte se co nejdříve buď do diskuse pod článkem, nebo na náš redakční mail redakce@sanctuary.cz - zbývají totiž zhruba dva dny na to situaci případně nějak řešit.

Díky a těšíme se v pátek živě na viděnou!

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Prepisuju informaci o mistech v buse zde - aktualne jeste 4 mista volna!!!
No v Trutnove bude bus pristaveny na hlavnom nadrazi vlakovom? nakolko prideme asi 13.21 vlakom z hradca kralove, takze to by nemal byt problem ;-)
Dwarf: Na hlavnim, ale tim spojem zda se jede i skupina z Prahy, takze byste meli narazit na cernoknezniky uz ve vlaku ;-) Hlavne aby se co nejdrive vyrazelo busem z trutnova, kazda minuta na zabrani mista pro stany dobra:D
Jen aby pak někdo nebyl překvapený - v případě, že se nenajde náhrada za ty vypadlé čtyři se jejich jízda musí rozpočítat do ceny ostatních, čímž se zvýší na cca 230,- Kč tak abyste to věděli ;-)
Nabizim odvoz pro 3-4 osoby do Bolkowa z Prahy, ovsem uz zitra, ve ctvrtek cca v 18.00. Uz ve ctvrtek tam je warmup v klubu Hacienda a tez je to dobry cas na zabrani dobreho mista v kempu.<br />A pak hledam odvoz pro 1 osobu v patek odpoledne z Prahy do Bolkowa a v nedeli po koncertech zpet (nemusi jit o stejne auto)<br />A tez hledam odvoz pro 2 reky, kteri prileti v 8.30 na Ruzyn. Ti by mozna mohli jet i tim vlakem a busem, ale nekdo by se o ne mel postarat, aby to stihli a koupili si spravny listek atd.
Další tři duše vypadly, máme tedy tuny volného místa, takže zájemci hlaště se, už se nám to blíží a jistě každého potěší, když nebude muset platit 250,- Kč na kolik to momentálně vychází, ale o nějakou tu korunku méně ;-)
[3] No tak o to to bude lepsie 8-)
[3] No tak o to to bude lepsie 8-)
Predpoved na vikend:::::::Tomorrow: Sunshine. Warm. High around 85F. Winds NE at 10 to 15 mph.:::::::::<br />Tomorrow night: A mostly clear sky. Low around 65F. Winds NE at 5 to 10 mph.::::::::: <br />Saturday: Mostly sunny. Highs in the mid 80s and lows in the mid 60s.::::::::: <br />Sunday: Mostly sunny. Highs in the low 80s and lows in the low 60s. ((((80s = 28 stupnu Celsia a vice)))) tzn. juhu bude 80s party :D
a este ma napadlo sa spytat kedy asi prideme naspat v pondelok do Trutnova?
[10] Vida, správná otázka...nazpátek jsme počítali s vlakem v 10:41 z Trutnova, takže odjezd z Bolkowa kolem deváté - to je ještě celkem v pohodě, ne? ;-)<br /><br />Jinak vzhledem k několika dotazům - vlak odjíždí z **MASARYKOVA** nádraží, nikoliv z Hlaváku, jako jsme jeli posledně, nenechte se zmást ;-)
takze na poslednu chvilu berieme z Blavy este jendu temnu devu:-) tak poprosim este jedno miesto na mna navyse, dikes
[12] Okay , počítáme s ní ;-)
dobře...zase mi přišly další dotazy, takže prosímvás, sraz je na Masarykově nádraří a je V**9:30 - TEDY V PŮL DESÁTÉ, NIKOLIV V 10:05** v 10:05 už odjíždí vlak, takže by bylo už na všechno pozdě....tak doražte včas ...tak zítra na viděnou a přejte nám hezké počasí.... 8-)
Spravne!! a jedeme, vupiiiiiiii =]]]]
Pokud žádný vlak ze směru Ostrava nebude mít zpoždění tak nastoupíme k vám :-) a těšíme se moc!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.