Guitar Stage na PGT bude nekuřácká, aneb vadí vám kouření na našich akcích?

Aby se dalo v ústředním klubu Prague Gothic Treffen dýchat, zkusíme to letos bez dýmu z cigaret – mělo by smysl rozšířit to i na naše další akce?

heavy_smoker

Už pozítří se rozjede největší gotický mejdan v okolí Prague Gothic Treffen, na kterém se můžete potkat nejen snad se všemi aktivními goths z Československa i zahraničí, ale také takovými jmény jako je Daniel Myer, Martin Oldgoth, Volker Zacharias nebo Natasha Scharf, která bude mít v XT3 i besedu a autogramiádu své knihy "Gotický svět".

A protože dole na Guitar Stage bývá (minimálně v době vyhlašování tomboly) vždycky nejhorší vzduch, rozhodli jsme pro radikální krok – udělat ze spodku XT3ky nekuřáckou zónu (a to je většina pořadatelského týmu kuřáků!). Stačí ale vyběhnout pár schodů do horního patra na úroveň hospody, a tam můžete pálit, co plíce ráčí. Dole tak bude o dost příjemněji a gotickým dámám a pánům alespoň nenačichnou róby.

A to nás přivedlo k zásadní otázce – měli bychom nekouření rozšířit i na naše další akce? No a koho jiného bychom se měli zeptat na názor než přímo vás, kteří na ně chodíte. Dejte tedy prosím svůj hlas do ankety v pravém sloupci, ať víme, jestli je (v Německu běžné) nekouření na večírcích dobrý nápad, špatný nápad nebo jaký je to vlastně nápad. Děkujeme.

funny-no-smoking-sign

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

nevadí, po vysazení marihuany a alkoholu je to poslední neřest co mi zenjvá
"co mi zbejvá"<br />sorry, za překlep<br />ještě jsem se pořádně neprobudil a pospíchám do práce :)
Urcite ano. myslim ze oproti koureni jsou nejaky zetony :P :D uplna prkotina...<br />Palec nahoru!
Kouření zakázat! Nejhorší jsou ti debilové, co si zapálí během koncertu kapely přímo před pódiem nebo i jinde, kde je velká koncentrace lidu na menším prostoru! I když to je spíš hejt věnovanej open-airům...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.