Kouření na CzS koncertech - vyhodnocení

Pár dnů před letošním Prague Gothic Treffen jsme vyhodili na stránky anketu, jak vnímáte kouření na akcích Sanctuary.cz. Tady je naše rozhodnutí, které se částečně odvíjí i od vašeho hlasování.

 

nekuck_chapeau

 

Na začátku byla vzpomínka na nedýchatelno během loňského PGT v narvaném klubu XT3 a na konci pak bylo rozhodnutí, udělat tuto scénu pro tentokrát nekuřáckou.

Chtěli jsme mít pouze jistotu, že nepůjdeme proti přání drtivé většiny z vás, a tak jsem na úvodní stránku vyhodili anketu, jak se stavíte ke kouření na našich akcích vy. Výsledek hlasování, kterého se zúčastnilo téměř 200 čtenářů našeho portálu, i reakce návštěvníků letošního PGT nás utvrdily v tom, že pokud budeme pořádat akce v hůře odvětrávatelných prostorách, pak se budeme snažit je dělat nekuřácké. Takto, a také zcela hladce, proběhl před pár dny koncert Spiritual Front, kteří - sami nekuřáci - toto rozhodnutí velmi kvitovali.

Tak to je vše. Ještě jednou děkujeme za váš názor a již brzy se vás budeme ptát na další záležitost, se kterou si částečně nevíme rady. Budeme rádi, když nám pomůžete udělat správné rozhodnutí.

 

Anketa_kouen_CzS_2013

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Stejně polovina lidí vždycky stojí před klubem a povídá si se svýma známýma a kamarádama, tak myslím, že není takový problém si u toho rovnou zakouřit :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.