Podívejte se na merchandise letošního PRAGUE GOTHIC TREFFEN

Do začátku letošního Prague Gothic Treffen zbývá už jen pár dní. Samozřejmě si i letos budete moci pořídit nějaký hmatatelný artefakt. 

Osmnácté PGT je za dveřmi. A stejně jako v minulých letech jsme pro vás i tentokrát připravili nový merchandise. Výroční tarotový motiv bude k dispozici na černých trikách hned ve dvou variacích, v bílé a šedé barvě. Autorem designu je Striga, které tímto srdečně děkujeme. Pokud vás zajímá, jak trika budou vypadat, podívejte se níže. Ke koupi budou pochopitelně i PGT placky a po nějaké době také žádané batohy.

Všechny sady jsou limitovány počtem a o jejich dotisku se neuvažuje, proto doporučujeme neotálet s jejich nákupem. Zároveň upozorňujeme, že z kapacitních důvodů nemůžeme dělat předprodeje nebo rezervace na trika a velikosti.

A pro úplnost dodáváme, že stánek s merchandise najdete letos nově v klubu Bike Jesus, hned pod schody vedoucími z Fuchs2. Stejně jako loni je možná i platba kartou. Na stejném místě potom hledejte také merchandise vystupujících umělců.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.