Po Front Line Assembly se svým coverem Rammstein pochlubili i The 69 Eyes

Před vydáním desky coverů Rammstein tu máme už druhou singlovou vábničku.

Němečtí Rammstein mají za sebou evropské stadiónové turné, během kterého zaplnila přední stránky zpravodajských webů kauza jejich frontmana Tilla Lindemanna týkající se sexuálního násilí na fanynkách. Sextet teď odpočívá, o kapele se ale bude mluvit i nadále. A snad i v pozitivnějším tónu.

Své verze známých kusů diskografie Němců připravila na kompilaci s nenápaditým názvem "A Tribute To Rammstein" vybraná parta skupin a projektů z industriálního, temně elektronického a gotického ranku. V playlistu výběru, který 25. srpna 2023 vydá label Cleopatra records, se potkávají mladá jména spolu s nezpochybnitelnými legendami jako jsou například Front Line Assembly, Laibach, Paul Ferguson z Killing Joke společně s Burtonem C. Bellem, bývalým zpěvákem Fear Factory, nebo třeba The 69 Eyes. Z novějších jmen pak například Priest, Julien-K nebo Manntra. 

Po singlu Deutschland, který už na začátku prázdnin odhalili Front Line Assembly, a který si můžete pustit ZDE, se čerstvě pochlubili svou verzí singlu Feuer Frei! helsinští vampýři The 69 Eyes. Ti ke skladbě připojili i výpravný videoklip. Digitální verzi kompilace nebo její podobu na CDčku či kazetě, si můžete objednat už nyní ZDE na Bandcamp profilu vydavatelství.

 

The 69 Eyes - Feuer Frei! (Rammstein Cover)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

FLA jako vždy bomba.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.