Oslavte Halloween s horory, vernisáží a performancemi večírku Dark Essence

Letošní Halloween pod vedením okouzlujících dam Therése Rosier a Strigy nabídne netradiční kombinaci lechtivého umění, hororových výjevů i spontánních performancí. Vzhledem k letošní pauze Sanctuary Halloweenu vřele doporučujeme zanést do diáře a 25. října vyrazit do podzemní kobky Večerní kavárny Souterrain!

striga

Na FB událost se můžete přihlásit zde.

Dark Essence - kostýmní večer, halloweenská party a vernisáž, jakou Vaše dýně ještě nikdy nespatřila. Temnější než Kabinet dr. Caligariho, esence podivuhodných éterických příběhů vyprávěných tajemnou Strigou a eroticky nabité portréty okouzlující Therése Rosier jen několik dní před Halloweenem.

Pro tuto jedinečnou příležitost jsme se rozhodly zvolit pro návštěvníky stylový dresscode odpovídající blížícímu se svátku. Nebojte se dráždivého, ani děsivého, nejlepší outfit večera bude po zásluze oceněn. Halloweenské pikantérie na plátno suterénu večer speciálně vybere žánrový znalec Jimmy Handsome. Na místě bude možno zakoupit obrazy, tisky, hororová trička i placky s temnotemnou tématikou. 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.