Před Front 242 a Rein vystoupí slovenští Terminal State, afterparty ovládne DJ Tranzistor

Aby to v sobotu 9. prosince nebylo jen samé EBM, přidáme trochu zlověstného tuzemského electroindustrialu. A na úplný závěr nás sesmaží DJ Tranzistor se stylovou afterkou.

Koncert Front 242, praotců stylu EBM, s nejspíš nejžhavějším současným jménem žánru Rein se pomalu blíží. A protože je naším dobrým zvykem doplnit k zahraničním umělcům i projekty z naší scény, rozhodli jsme se sáhnout po zkušených matadorech, které ale přesto v Praze zas až tak často live nevidáme.

Dvojice Terminal State patří mezi stálice československé elektronické a industriální scény. Odehrála spoustu koncertu i nás i v zahraničí, a to včetně vystoupení s takovými kulty jako jsou Front Line Assembly nebo Leaether Strip. Po čtyřech vydaných, zvukově řádně vymazlených deskách, bychom se prý měli brzy dočkat i nového studiového materiálu. A první ochutnávky nám pánové zpřestředkují i na koncertě v Meet Factory. Taky jste zvědaví? 

A jelikož z takhle našlapaného večírku se nejspíš nikomu nebude chtít domů, rozhodli jsme se přidat ještě afterparty a svěřit ji do rukou jednoho z nejpovolanějších. Tím je DJ Tranzistor, pořadatelská a DJská polovina pověstných tvrdě elektronických parties See You In Hell, jejichž historie se táhne až do divokých devadesátek. Právě on nás s nemenší intenzitou dorazí řádným oldschool setem. Pokud si vybavíte afterparty po koncertu Suicide Commando, víte, co vás čeká...

Listky jsou ještě pořád k mání na GoOutu.cz, ale když vidíme, jak rychle mizí, asi bychom s nákupem dlouho nečekali. Body to body!

Terminal State - The Unknown
 
F242, Rein, TS, VeNa

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Z osobních důvodu nabízím vstuoenku k prodeji. Cena 849,-. Pošlu obratem. Prodávám prvnímu zájemci.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.