Festival Electro Apocalypse chystá v červnu v Praze Česko-Slovenské EBM sjednocení

V červnu by měli zbystřit všichni milovníci domácí, tvrdě elektronické tvorby.

První ročník festivalu "Electro Apocalypse", zaměřený na tvrdší odnože elektronické hudby, oživí letos 8. června pražskou Stromovku. Tento jedinečný festival slibuje celodenní hudební zážitek s vystoupeními předních českých a slovenských elektronických projektů.

Hlavní pořadatel akce, Konrád Kraft, k pořádání festivalu říká: "EBM a obecně tvrdá elektronická scéna má u nás velmi silnou fanouškovskou základnu, a přesto je z neznámých důvodů ignorována pořadateli českých a slovenských festivalů. Rozhodli jsme se proto vytvořit si vlastní žánrový festival."

"Electro Apocalypse" nabídne fanouškům příležitost slyšet živě zvučná jména této scény, mezi které patří slovenští "KIFOTH", kontroverzní legenda "Vanessa", "Terminal State", "The Opposer Divine" a sporadicky vystupující projekt "Disharmony". Z českých projektů se dále představí "Bolehlav" a "Body of Pain".

Konání festivalu v prostorách Gauče ve Stromovce, od 15:30 do 22:00, přináší nevšední kombinaci EBM pikniku a hudebního festivalu. Tento netradiční čas a venkovní prostředí vyzývá fanoušky tvrdé elektroniky k výletu, posezení v přírodě a užívání si electronic body music v unikátním prostředí magického parku. Organizátoři mají ambice rozšířit akci "Electro Apocalypse" v budoucnu i do dalších měst, jako jsou Brno, Ostrava a Bratislava, a vytvořit tak putovní festival.   

Vstupenky na festival už jsou v prodeji a to za cenu 550 Kč v síti SMSticket.cz (ZDE).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Bolehlav hraje vlastně všude (hrál už vůbec v Praze někdě jako headliner, nebo se toho nedožije?), TState jakbysmet a jsou navíc většinou zvukově marní s "ruky hore". Ale asi zajdu.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.