Soutěž o lístky na premiérový koncert Agonoize v Praze

Už za týden propukne v pražském klubu Futurum aggrotech peklo. A vy můžete být u toho úplně zdarma!

Večírek s polskými projekty Her Own World, H.Exe a především německými řezníky Agonoize se nezadržitelně blíží. Akce, na které trio oslaví dvacet let, a spřátelený polský festival Castle Party dokonce třicet let fungování, propukne v sobotu 20. dubna 2024 v pražském Futuru. Pokud byste rádi byli na akci přítomni a utratili větší obnos například za merch kapel či občerstvení na baru, nebo se vám nedostává na vstupné, pak je tu možnost, jak svízelnou situaci vyřešit - výhrou v naší soutěži! Dva z vás, kteří se 1) Zúčastní naší soutěže o vstupenky, 2) Odpoví správně a včas na soutěžní otázku, 3) Usměje se na něj štěstí a bude vylosován po skončení soutěže ze zástupu soutěžících, se tuto skutečnost dozví už v pátek v poledne. A teď už tu máme soutěžní otázku:

Vokalista Chris L během let působil v řadě dalších kapel a projektů. Napište alespoň jedno jméno kapely, se kterou už v Praze v minulosti koncertoval.

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „AGONOIZE" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do pátečního poledne (pátek 19.4.2024 do 12:00). Do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.