AGONOIZE ZAHRAJÍ POPRVÉ V PRAZE!

Do České republiky konečně zamíří jedno z největších jmen tvrdé elektroniky posledních dvaceti let.

Polský festival Castle Party letos slaví třicáté výročí. U této příležitosti se v několika městech Evropy uskuteční koncerty kapel, které se v minulosti na akci představily. Jako dlouholetý partner festivalu vám tedy pod hlavičkou 'Castle Party on the Tour' do Prahy přivezeme dvojici zavedených polských kapel H.EXE a HER OWN WORLD spolu s exkluzivní českou premiérou německých aggrotech hvězd AGONOIZE. Do kalendářů si nezapomeňte poznamenat i datum a místo konání: sobota 20. dubna 2024, Futurum Music Bar.

Agresivní beaty, výrazné synth linky a zkreslený vokál. To jsou hlavní atributy žánru aggrotech, jehož čelním představitelem je už přes dvě dekády právě berlínská tříhlavá bestie Agonoize. Provokativní texty plné zla, odporu ke společnosti a obscénních výrazů doplněné brutálním soundem kapela doposud zaznamenala na sedm řadových alb a jedenáctku EP, kterými uhranula posluchače a rozlítila kritiky. Trojici rozhodně nelze upřít přímočarou hitovost, která z řady skladeb učinila klubové evergreeny a zajistila kapele nesmrtelnost. Jejich hlavní devizou jsou ovšem šokující živá vystoupení, kde naléhavost hudby Agonoize vynikne nejlépe. A vůbec poprvé tohle poselství zla zažije na vlastní kůži i Praha.

 
Spolu s Agonoize se do Prahy po devíti letech podívají také polští H.EXE. Zřejmě nejrespektovanější zástupci tamní harsh electro scény do své tvorby umně roubují metalové kytary už od roku 2010 a za dobu své existence se představili na pódiích napříč Evropou, kam je následuje řada oddaných fanoušků. Očekávat můžete průřez jejich historií, čítající dva dlouhohrající a šest krátkostopých nosičů. A možná dojde i na nějaké nové kusy.
 

 

Výbušnou směs indusrocku a electra Her Own World jste mohli v Česku poprvé vidět na Prague Gothic Treffen před dvěma lety. Živou show tohoto kvarteta  s charakteristickým témbrem vokalistky Yu doplňuje také performerka využívající živý oheň nebo LED diody. Kapela přijede představit své loňské debutové album "Tales From Another Life", vydané německým labelem darkTunes.

 

Vstupenky seženete exkluzivně v předprodejní síti GoOut za cenu 590,- Kč (+ poplatky sítě). Na místě potom zaplatíte 700,- Kč. 

AGONOIZE (DE), H.EXE (PL), HER OWN WORLD (PL)
20. dubna 2024 (od 20 hodin),
Praha, Futurum Music Bar
vstupné: 590 Kč + poplatky sítě (předprodej Goout.cz) / 700 Kč (na místě)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.