Potvrzeno. Alt-Fest se neuskuteční.

...aneb kdo chce moc, nemívá nic.

 

alt fest logo 2014

 

Už před pár dny jsme vám psali o sílících pochybách, zda se chystaný alternativní megafestival Alt-Fest opravdu uskuteční (bylo to TADY). Svou účast postupně odvolávali jednotliví účinkující, ale pořadatelská dvojice Dom & Missy vydržela mlčet až do včerejšího večera, kdy vydala oficiální tiskovou zprávu o kompletním zrušení festivalu. Důvodem je nižší zájem o vstupenky, než vzhledem k nabušenému line-upu organizátoři očekávali. Peníze za vstupenky budou sice navráceny, ale na sociálních sítích najdete řadu rozhořčených reakcí těch, kteří neváhali investovat tisíce dolarů do letenek a ubytování a které jim samozřejmě refundovány nebudou. Pořadatelům je vyčítána přílišná snaha o megalomanství, která tento ambiciózní projekt zřejmě také pohřbila.

V Londýně a okolí proběhne v původně plánovaném termínu několik 'náhradních' akcí s interprety z původní soupisky vystupujících. Kompletní tiskové vyjádření si můžete přečíst ZDE.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jako vubec mne to neprekvapuje, protoze ta akce byla fakt strasne naddimenzovana, ale i tak je mi organizatoru lito - nejenze maji z ostudy zimnik, ale i tak do toho financne pekne zahuci. <br /><br />Nicmene stejne tak uplne chapu, jak musi byt nastvany lidi, ktery si koupili letenky pres pul sveta, ktery jim samozrejme nikdo nevrati. <br /><br />O to samozrejme vetsi respekt a radost, ze WGT preziva a mame to hned za humny. S gotikou proste evidentne Coachella nebo Glastonbury udelat nejde. Ale zkusili to.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.