Peter Murphy odsouzen k tříleté podmínce za letošní bouračku

Divoká jízda frontmana Bauhaus dopadla minulý týden u soudu ještě celkem dobře.

Peter Murphy


Pokud  si vzpomenete, Peter Murphy byl koncem března letošního roku zatčen v Kalifornii za zběsilou jízdu s následkem zranění dalšího řidiče a ujetí z místa činu (četli jste tady). Tím se "gotický kmotr" dopustil hned několika zločinů, kterým nepomohlo ani to, že se v policejníím autě, ve kterém byl zadržen, posléze našel pytlík s metamfetaminy. Nakonec byl Murphy propuštěn na kauci a mohl tedy odjet své severoamerické turné k 35 letům Bauhaus (víte).

Kauza byla oficiálně ukončena minulý čtvrtek u losangeleského soudu, ve kterém byl Peter Murphy odsouzen k tříleté podmínce a dokončení 45 dní schůzek u Anonymních narkomanů. Předák Bauhaus se proti tomuto rozsudku neodvolal a podle deníku Los Angeles Times byl po ukončení řízení velmi šťastný.

Obvinění z držení metamfetaminu bude z Murphyho rejstříků zcela vymazáno po úspěšném dokončení programu u Anonymích narkomanů. Navíc se Peter závazal podrobovat v následujících letech třem náhodným testům na přítomnost drog v krvi. Soudce nařídil zpěvákovi, který žije dlouhodobě v Turecku, aby se 8. května opět dostavil před soud a předložil důkazy o úspěšném dokončení kurzu.

Za ujetí z místa činu si navíc vampýrský předák odkroutí deset dní veřejně prospěšných prací. Ale co je to všechno proti vězení – zvlášť, když má Murphy naplánované další koncerty v Americe.

 

la-no-jail-time-for-rocker-peter-murphy-201310-001

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.