Peter Murphy propuštěn z vězení, turné bude

Zajímalo vás, jak to dopadlo s gothic rockovým kmotrem, kterého zatkli v Americe? Tady máme novinky. Bouračka s následkem zranění, útěk z místa činu, polapení svědomitým truckerem a vězení – na nedávné události ve Státech Peter Murphy asi jen tak nezapomene. A jelikož si podrobnosti o incidentu můžete přečíst přímo tady, přesuňme se rovnou za dalším vývojem případu.

V podstatě máme jen samé dobré zprávy – předák Bauhaus byl včera propuštěn z vazby a všechna naplánovaná koncertní data tedy platí. Všechna obvinění byla z hodnocení "těžký zločin" zmírněna na "přestupky" a Peter tak mohl opustit vazbu bez dalších omezení a dokonce i bez kauce. Těší se prý dobré kondici, chce poděkovat všem fanouškům za podporu a nemůže se dočkat, až začne koncertovat.

Původními obviněními bylo řízení pod vlivem návykových látek s následkem zranění (těžký zločin), ujetí z místa činu a držení drog (přestupky). Původní kauce Glendalské policie byla stanovena na půl milionu dolarů, proti čemuž vznesl prokurátor protest s návrhem na zmírnění obvinění na přestupky. Murphyho právníci pak požadovali zproštění svého klienta viny ve všech bodech a Peter byl propuštěn. 

Hladina alkoholu v Murphyho krvi nepřesáhla hladinu 0,01, což je nejnižší hodnota, kterou  detektor alkoholu dokáže změřit, a hluboko pod hodnotou 0,08, která je ve Státech tolerována.

Tak opatrně v té Americe, Petere!



Peter Murphy - Seesaw Sway [Official Music Video] 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.