Bývalý basák Bauhaus vydá novou interpretaci "gotické hymny"

David J chce o Halloweenu představit své pojetí klasiky "Bela Lugosi's Dead", kterou vytvořil za pomoci smyslné postavy temného kabaretu Jill Tracy.

 

David-J-and-Jill-Tracy


Zatímco se bývalý frontman Peter Murphy vydal na turné po Státech (víte), aby oslavil 35 let dnes už neexistujících Bauhaus, ani jejich ex-basák David J nenechává historii spát. Na letošní Halloween si totiž naplánoval vydání "nového skvělého filmového pojetí" gotické hymny "Bela Lugosi's Dead."

Svůj remake nazval "Undead is Forever" a ke spolupráci přizval i Jill Tracy, jejíž temně kabaretní klavírní rukopis bude hlavní oporou skladby. Kromě toho se ale dočkáme i výtažku z upírské básně "Džaur" lorda Byrona. Společná novinka bude ke slyšení na Halloween "minutu po 'hodině duchů'" na oficiálním webu Davida J. Skladba prý vznikla jako živá nahrávka při svíčkách na jeden zátah.

Kromě ústřední dvojice se prý navíc můžeme těšit i na "děsivou stařičkou harfičku, housle tančících víl, vokály Draculových nevěst, seismický hřmot kontrabasu Kennyho Annise a bicích Randyho Odella, skrze které je slyšet šepot duchů."

 


 Bauhaus – Bela Lugosi's Dead (Original)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.