A je tu další album Spiritual Front

Cesty Simone Salvatoriho a skladatele Stefano Puriho se opět protly.

 

spiritualfront_blackhearsinblacksuits


Už sedm let uteklo od doby, kdy Simone Salvatori spojil síly se skladatelem Stefano Purim, aby pod hlavičkou Spiritual Front vydali desku "Armageddon Gigolo". Po třech letech společné práce se ale tato kombinace opět vrací na scénu s novou desku "Black Hearts in Black Suits", kterou Stefano složil speciálně pro Spiritual Front a Simone opatřil svým zpěvem.

Texty suicide-pop-mafia-folk-noirového projektu, který začátkem září okouzlil Chapeau Rouge (byli jste), jsou tentokrát vystavěny na základě básní Reinera Wernera Fassbindera. Hudebně pánové slibují výlety od Franze Schuberta k Nicku Caveovi, od Michaela Nymana k Davidu Tibetovi a od Arvo Pärtovi k Marcu Almondovi.

Album pořídíte ve čtyřech různých formátech, může sáhnout i po limitované edici (299 barevných vinylů nebo dvouCDček) s dosud nevydanými skladbami (tam najdete i samolepku, pohled, stříbrný přívěšek, tašku a podobně) a dokonce i v ultralimitované edici (99 kusů).

A pokud by se vám po Simone Salvatorim zasteklo, proslýchá se, že byste ho mohli 10. prosince znovu potkat v Praze – tentokrát jako speciálního hosta na koncertu Death in June v Chapeau, o kterém jsme vám psali tady.


Spiritual Front & Stefano Puri - BLACK HEARTS IN BLACK SUITS (Official Teaser)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.