Pro XP8 nastala těžká doba

Nedávno jsme Vás informovali o připravovaném novém albu italského dua, které si říká XP8 –  a vypadá to, že vše je jinak.

xp8

Italská futurepopová dvojka, která si říká XP8, prožívá těžké období. Sám spoluzakladatel Marco Visconti nedávno uveřejnil na stránkách Facebooku prohlášení, ve kterém zcela jasně popsal současnou situaci. „XP8, bohužel  vždy neměla jako kapela štěstí a zdá se, že i nadále nám štěstí není nakloněno.“

Co se skrývá za touto větou? Druhý spoluúčastník Marko Resurrection dostal velmi dobrou pracovní nabídku, kterou přijal. Tento krok poměrně radikálně změní plány a projekty, které XP8 měli. Sami hlavní protagonisté cítí, že nemohou fungovat už jen na dobu určitou, která představuje třeba víkend, a musí přehodnotit skoro veškeré plány, které měli na příští rok a do budoucna.

Změny pro kapelu a pro jejich fanoušky jsou to poměrně radikální.
XP8 kompletně zrušili své severoamerické turné a zpoždění nabere také nově připravované album Adrenochrome (o tom jsme psali tady).

Marco Visconti
trvá na tom, že současná situace není konec kapely a  i nadále počítají s koncerty v Antverpách, Oslo, Calgary, a Londýně.  XP8 chtějí být ke svému publiku upřímní a sami by si přáli více, než momentálně mohou nabídnout a jsou si toho vědomi. Můžeme tedy jen doufat, že o XP8 ještě uslyšíme, ač třeba za delší dobu.
 


 XP8 – Burning Down

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.