Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Novinky, novinky, novinky a do toho první tuzemský rozhovor s animátorem, spisovatelem a především svébytným muzikantem Voltairem, který v USA platí za ikonu. Ten minulý týden nenápadně proplul Českou republikou a tak jsme ho na místě činu odchytli na rozhovor. Ten si můžete poslechnout už za chvíli na Radiu Wave.

 


Američan Aurelio Voltaire je multižánrový umělec, výrazná postava nové vlny gotiky, který se po světě proslavil nejprve jako animátor, posléze jako hudebník a následně jako výrazný spisovatel. Pirát, jehož skladby jen za poslední dva roky na Youtube vidělo více než 50 miliónů fanoušků, se představil uplynulý víkend ve třech klubech v České repubice. Charismatického solitéra s kubánskými kořeny jsme vyzpovídali v sobotu v pražském Café V lese a ještě teplý rozhovor vám předkládáme v 331. dílu Scény s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem, ve čtvrtek 13. listopadu od desíti hodin večer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Aurelio Voltaire - Wake Up

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.