Gothic Picnic - tentokráte v Praze

Po dvou vydařených akcích v Ostravě se pořádá již třetí gothic picnic, umístěný tentokrát do Prahy, a to do parku známého jako Stromovka.


Sraz bude **18. srpna 2007 v 13:30 poblíž hlavního vchodu na Holešovické výstaviště**.

Organizátoři akce, Vrána a Luciferka, doporučují vzít s sebou deku, pochutiny a nápoje podle chuti. Hudební nástroje vítány. Kdo by se nudil, může vzít i nějakou tu hračku:) . Pro ty co netrefí je sraz před Vlakovým nádražím Holešovice po 13té hodině

Kontakt: Luciferka nebo Vrána.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vítané jsou i foťáky aby se mohl udělat report! A samozřejmě dobrá nálada :-)<br />Jinak pro ty ++co by dorazili pozdějš:++ Ozvěte se mi, a my si vás někde vyzvedneme. ;-)
Tak jak vidím, moje picknicky se rozšiřují i do jiných koutů naši vlasti. Tak to jsem ráda, protože plno lidí z Práglu si stěžovalo, že to u nich taky není, tak konečně se toho někdo ujal. Tak ať máte velkou učast a příjemnou zábavu. A hlavně dobré zatažené počasí, teda pokud možno bez deště:-)
Luciferka-Jaká dobrá nálada ?Správnej goth je pořád nasranej. :-( :-( :-(
[3] Vždyt. My máme dobrou náladu z toho, že jsme permanentně nasraní, čímž jsme správní Goths ;-)
[2] jak to myslis ze to jsou tve picnicky? ja myslela ze se delaji po celem svete ;-) :-D na akci ale asi neprijdu bohuzel :-(
to Adelaide Cruel -správně ,bejt pořád nasranej je základ a užít si to je převeliká lábuž
tak už se na všechny těším,doufám že to stihnu,pojedu rovnou z práce.no kdyby něco cinknu Addě,konečně už mam kredo 8-)
Tak se tam snad taky dostanu lidičky se na vás moc těšim.... :-)
[5] Mno jsem hold materialistka. Hehe, myslím to spíš jako u nás, že jsem s tím začla oficiálně:-)A pokud org. pojemnovali tento picknick jako 4, tak se jde v mých stopách, což mně těší:-)
Teda 3:-)
To je v háji já se o všech akcích dozvím den dva po nioch :-(
a tuhle asi anestihnu :-(
a tuhle asi anestihnu :-(
vyhlášeno na poslední chvíli, máte štěstí, že mám volno!
[9] tak to jo a na tehle nebudes? :-(
vždyt jo, inspiroval sem se učastí na druhem pikniku k tomu abych uspořadal třeti v mem puvodnim domovskem městě ;-)
Já sem zejtra v práci... :cry: .... Jínak bych moc ráda přišla!... Mrzí mi to.. a moc!...
třeba z Děčína? No je to inspirativní... 8-)
Nezapomente si prinest Kostíky, jsou ted v akci v Tesku i Globusu 8-)
teda tahle akce neměla chybu! moc se mi to líbilo a těším se na další.lidičky ráda jsem vás poznala :-D škoda že jste museli odejít,pak byla fakt sranda.
bylo to dobre bude report?
Sirael-> Report bude, pokud se Adda dokope k tomu, aby ho napsala :-D
fajne addo uz abi to bylo nemuzu se dockat ;-) :-D
hmm... zeby sme udelali i Gothic Picnic v Brne?:-) na podzim je tam krasne..:-)
kdy a kde budou fotky? jinak to video bude asi na Night Side
jo a kdo by měl zájem o ten videozáznam tak písněte na můj mail :-)
To byla tak skvělá akcička, že bych picknickovala i příští víkend, ale dobrého pomálu, takže se budu těšit někdy příště. A sem moc ráda, že jsem se s váma poznala naživo, páč vás znám jen odtud nebo ze PGT. Díky za nádherný den! ;-)
To je dobře, že se akce vyvedla, Addo, čekáme na report, a všici, kdo máte fotky, posílejte, prosím linky, nebo už zabalený fotky třeba mně na mail, jo? :-) <br /><br />[24] To by se dalo - odpoledne picnic, a večer navázat na večernim programem - třeba udělá Ark do té doby i Gothic Party Brno ;-)<br /><br />[25] Fotky teda snad budou u nás v Galerii a co se týče videa, rádi bychom to přihodili pak k reportu, šlo by to? ;-)<br /><br />Ale podle reakcí to byla asi super akce, tak mne mrzí, že jsem jí musel oželet.... :-| Mno, tak snad nebyla poslední... ;-)
Jop, stejně nejlepší byla kýta a pak podvečerní děšení kolotočářů :-)
*Nakonce jsem nečekaně nelitoval,že jsem se objevil...kýta byla dobrá....ale stejně nejlšpší byl onen hrůzostrašný dům strachu....ta ženská co na něj prodávala žetonky byla ještě strašlivější než ty vozíky na kterých jsme měli tu čest se povozit....*
Morticia: Grozně rádi jsme vás poznali, byli jste úžasní:-)<br /><br />Silver: vegetarian rulez! Nejlepší byli psi;-)<br /><br />A kdo s náma nešel do lunaparku na horskou dráhu, autíčka a do strašidelného hradu, udělal chybu:-)))
Lamyros: my jsme rádi, že ses nechal ukecat. Dům hrůzy byl v pohodě, než se ten pavouk pohnul...
Piknik byl fajn, těm co to nevyšlo přišli o hodně, ale tak určitě nebyl poslední takže příště vám to snad vyjde, a koukám že sem přišel zase o hodně já když sem nešel do toho domu hrůzy :D
Tak jsem shlédla fotky, kua kde ste nabrali 100 fotek? To ste měli vykonného fotografa nebo fotografku:-) TO my ostraváci se nějak nechceme fotit pořád:-) Jinak vypadalo to docela fajně na těch fotosnímcích. Tak snad byla pořádná řiť :-)
[34] Ehm no fotografka byla velmi aktivní. Jinak fotek je 400 ale všechny sem dávat by byla blbost ;-) :-D
[33]Jo já jsem taky rád...nakonec to nebylo až tak zlý...
Tak kdypak bude reportíček? ;-)
[37] Až dokopeme Adélku. Já posloužila fotkama :-)
Piknik se určitě povedl. Super lidi, dobrá kýta co víc chtít :-) taky pošlu trochu opožděně něco málo fotek takže autíčka budou :-D
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=352724&sznu=qjOkcFgHwpMKVabX&mId=4&sId=4

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.