Oživlé mrtvoly se sápají na dveře

Historicky první český Zombiewalk vypukne už za tři dny...
 


Zdroj: CZ Sanctuary

...a protože jistě ne všichni pravidelně sledujete oficiální stránky Zombiewalku, máme pro vás stručný výtah aktuálních informací k akci.

Zaprvé: Začátek pochodu je stanoven na 17:00 ze Staroměstského náměstí, ale všichni nemrtví se na tomtéž místě musí nejprve zaregistrovat. U stánku na vás budeme již od 15:30 čekat my, organizační team a sličné zombice s registračními páskami pro účastníky. Ty dostane každý výměnou za podpis souhlasu s pravidly akce. Urychlit "odbavování" a zpříjemnit práci organizátorům můžete stažením tohoto formuláře a jeho vyplněním už doma - u registrace tedy už jen odevzdáte papír, dostaneté pásku, a hotovo. Pokuste se dorazit včas, kolem 16:30 budeme registraci uzavírat.

Zadruhé: Mimopražským zombivcům a těm kteří se nechtějí, nebo neumí maskovat sami, či by rádi dorazli na sraz už ve větším počtu mrtvol bude od 13:30 k disposici prostor Městské knihovny v Praze a organizační složka pod vedením Lyrel, které se také zájemci mohou nahlásit na mailu lyrel@seznam.cz.

Zatřetí: Inspirovat u líčení se můžete i naším instruktážním videem:

 

 

 

 


Začtvrté: V pět hodit vyráží průvod na trasu Staroměstské náměstí, Železná, Rytířská, Havířská, Na Příkopě, Václavské náměstí (zde hromadné foto pod koněm) a Vinohradská, kde průvod před klubem Bordó cca kolem 18:00 skončí. V Bordó se bude konat afterparty. Vstup je 50,- Kč pro oficiální účastníky Zombiewalku (s páskou) a 100,- Kč pro ostatní.

Zapáté: Zde proběhne DJ zombie afterparty, doprovázená projekcemi stylových zombie snímků a fotkami z Walku, na kterou volně naváže volba "Nejlepší zombie roku 2008" z davu. O živou hudbu se postará parta psychobilly umrlců Bad Tones, kteří v Bordó rovnou natočí materiál pro svůj připravovaný videoklip.

Zašesté: Zájemci o "upomínkové předměty" budou mít možnost na afterparty zakoupit placky a jedno ze 100 triček limitované edice "Zombiewalk triček", které budou k mání za 290,- Kč (pánové) a 350,- Kč (dámy). Design vypadá takto:

 

 

 

 

 


Pokud byste měli nějaké dotazy, ptejte se, a těšíme se na snědenou v sobotu 17. května 2008 - snad nám bude přát počasí:)

Zombiewalk
17. května 2008
Praha, Staroměstské náměstí - klub Bordó (registrace od 15:30)

 

 

 

 

Klikněte pro zvětšení

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Uz se tesiiiim...ma byt teplo, akorat naky prehanky no :-( ale to nas nezdola urcite ;-)
Stejně už jsem mrtví... :-D Mám trochu strach jet z Bulovky sama, nebydlíte někdo poblíž, že bychom to vzali ve dvou nebo více lidech?
[2] Já jedu rovnou z Upírova, můžeme dát spicha po druhý na Palmovce...
[3] Bhž Silvere, ve dvě bude s největší pravděpodobností ještě na svatbě v Kobylisích:o) Ale nevím nevím, nějak mi to moc nevychází:o( Svatba nebo Zombiewalk? Těžká volba :-(
[4] To je tvůj boj... Já akorát ve dvě zavřu, nahodim obličej a můžu vyrazit... taky mi to nějakejcgh dvacet minut sebere... Když si to rozmyslíš, písni mi mail.
škoda...tak jsem se těšil a nakonec nejedu jelikož nemám ským jet :-( a samotnýmu se mi až z Trutnova nechce.....tak snad příští rok to vyjde 8-)
No já porád nevím. Mám ještě jednu party v Drážďanech, který jsou pro mě blíž a líp se tam parkuje. Ale zase pořád mam z WGT vyjeblou nohu, takže bych i nefalšovaně jako správná zombie kulhala ;-)
[6] Za tři a půl hoďky přímym vlakem v Praze, to jezdim furt a sám...
To já vím...ale tak nemam partu a samotnýmu se mi nechce..... odkud jsi , že víš jak tam jezdí vlak? :-D
[9] Weckelsdorf - Teplice nad Metují :-) Jezdim přes Starkoč domů. Tak za dva týdny na fesťáku :-)
na jakym? :-D 8-)
[11] myspace.com/teplickarockockovanoc
Tak lidi, zdar na Zombiewalku a ať nám neprší :-D
Silver: to nevypadá špatně :-D asi na něj půjdu...tak se tam popřípadě potkáme ;-) ;-)
mrzí mě, že jsem nemohl jet. jel bych klidně i sám těch skoro 300 km :-P hloupé zkoušky
Já se tam byla podívat ještě po zombie show, tak asi cca hodinu po bylo po městě ještě hodně nemrtvých. Ale i tak se na mě dívali divně, když jsem měla na sobě lackovou sukni (jdouce do Německa o něco později :D)
bylo to perfektní mooc se mi to libiolo byla jsem po prvni krat na takovehle akci a fakt mazec... ;-)
Dobrá akcička, skvěle jsem se bavila... jenom se mi zdálo, že někteří lidé trochu málo hráli. Myslím tím to, že jsem viděla několik jedinců, kteří během pochodu chodili zcela normálně, nevydali ze sebe jediný neartikulovaný zvuk nebo se mezi sebou bavili jak staré báby na procházce parkem. Naopak někteří měli naprosto geniální kostýmy a vypadali a chovali se dokonale reálně :-)
A co klub, byl plnej? Já se chtěla podívat alespoň tam, ale kvůli tomu, že v sobotu toho moc po Praze nejezdí, tak jsem se na to vybodla
Já v Bordo taky nebyla... Bylo tam moc narváno, tak jsme si šli sednout do Kaina...<br />Kdo vyhrál tu soutěž vlastně?
http://tn.nova.cz/red/zajimavosti/obzivle-mrtvoly-tahly-prahou.html 8-)
nebude náhodou někdo psát report? pár video reportů jsem už i viděl, ale i tak by to nějaký chtělo
Mě by teda zajímalo, za jakou (barevnou) zombie byl Silver :D:D:D
to Tarake: přesně to mě při prvnim pohledu na něj napadlo :-D
[22] Dej mi ještě tak půlhodinku.... ;-)
a co naše nejslavnější zombí dvojka - Karel Goth, a Helenka Vondráčková, doufám že nechyběli ? :-D :-D
Deathbaja: Třeba si říkal, že zombie slečny letí na avantgardu ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.