CzStreet Team soutěž prodloužena!

Prázdniny jsou za námi, a měli bychom tedy vyhlásit vítěze naší letní CzSoutěže. Vzhledem k několika prosbám jsme se však rozhodli soutěž prodloužit, a ve hře jsou tak stále vstupy na akce, ceny z našeho merche a další lahůdky...












Zdroj: CZ Sanctuary

Tak už máme po prázdninách. Věříme, že jste si užili léta měrou vrchovatou a nezapomněli jste přitom ani na nás. Začátkem prázdnin jsme vyhlásili letní fotografickou soutěž s tematikou CzS. Dvouměsíční interval trvání soutěže jsme považovali za dostatečně dlouhý. Přesto jsme byli některými z vás osloveni s žádostí, jestli by bylo možné termín ukončení posunout (že by se někdo chystal našimi samolepkami oblepit Eiffelovku?).

Proto jsme se rozhodli vám poskytnout ještě něco času pro vytvoření vašich soutěžních fotografií. Uzávěrka se proto posouvá na letošní Halloween, tedy pátek 31.10.2008. Do té doby můžete stále posílat své fotografie (do velikosti 1MB) na redakční mail redakce@sanctuary.cz. Do předmětu e-mailu napište SOUTĚŽ, uveďte své jméno nebo nick a doplňte případně i krátké info (místo pořízení, kdo stál modelem apod.). Stále hrajete o volné vstupy na vybrané akce a věci z našeho nového merchandisingu.

Klikněte pro zvětšení


Pro ty, kteří vyhlášení soutěže přehlédli přinášíme stručný přehled toho, o co jde: Vyfoťte sebe, své přátele, nebo třeba jen momentku tak, aby byla zřejmá návaznost na náš web. Zapózujte třeba na zahrádce vaší oblíbené hospůdky v tričku CzS, přišpendlete placku CzS na uniformu člena kanadské jízdní policie, vyfoťte se v internetové kavárně v Bibione s našimi stránkami, nebo třeba načmárejte logo CzS do písku na pláži u Mácháče. Staňte se členem CzStreet Teamu, vaší fantazii se meze nekladou!

Prozatím došlé soutěžní fotografie si můžete prohlédnout, inspirovat se a případně zahlasovat v naší Galerii.

Na vaše nápady se těší

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

*ancovicka zdravi rodinku, jasa...a uz kuje americke pikle xD xD* 8-)
Rodinka zdravi Ancovitsche! Kuj kuj, ty ceny se nevyhrajou samy :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.