Výsledky ankety"Z československých kapel mě v poslední době na živo nejvíce zaujalo"

...aneb která z kapel v zemích zdejších je vašemu sluchu nejmilejší...
Zdroj: CZ Sanctuary

Jak jste si možná všimli, naše anketa o nejzajímavější vystoupení československých kapel byla ukončena. Ne snad, že bychom si mysleli, že už hlasovalo dost lidí, ale bohužel se objevily znaky nekorektního hlasování (přeci jen, nárůst o cca 150 hlasů přes noc je trochu podezřelé, ne?) a tak jsme se rozhodli raději anketu vyhodnotit, než dojde k dalším pokusům.

Takže jak dopadly výsledky? Z celkového počtu 297 hlasujících získali největší počet hlasů (70) Tear, které volilo celých 23% z vás. Na druhé příčce skončila L'ahká Múza (56 hlasů, 19% respondentů), o jediný hlas za ní XIII. století (55 hlasů, 19% respondentů) a čtvrtá pozice patří The Last Days of Jesus (50 hlasů, 17% respondentů). Méně než deset procent hlasů získali pátí Hysteric Helen (27 hlasů, 9 % respondentů), šestí Alvaréz Peréz (21 hlasů, 7% respondentů) a předposlední Depressive Disorder (18 hlasů, 6% respondentů). Kapela Phonetix byla z ankety diskvalifikována pro podezření z pokusu o manipulování výsledků (pokud někde došlo k nějaké technické chybě, nebo podobně, rádi se formaci omluvíme).

Všem děkujeme za hlasy a těšíme se na vaše další názory, tentokráte v anketě "Nejlepší větší akce podzimu 2008".

No a abyste to viděli pěkně barevné na bílém, přidáváme graf pro lepší přehlednost.

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ono se da takhle podvadet v tech anketach? 8-O
Prodám lístek na EPICU, která zahraje 6.11.08 v Rock Cafe za 300,00Kč - něco mi do toho přišlo.
Lili: Prosim pouzivej komentare pokudmozno k tematu vyse uvedenoho clanku - takhle ztraceji smysl. To o cem pises patri spise do fora, takhle to budeme muset promazavat, protoze je to v podstate jako spam, co tu brani lidem ke cteni komentaru k veci. Diky
Paesant - promiň, beru na vědomí, už se to nestane ;-)
Tear?? 8-O :-D To bude nějakej omyl.. Nic vyjímečného ani originálního na nich nevidím, a to sem je (bohužel) měl tu čest vidět 3x ... ale proti gustu.... ;-)
[5] by mě zajímalo proč chodiš třikrát na kapelu která se ti nelíbí, spíš to je asi nějakej omyl, ne?
Gargamel: Tear v posledni dobe hrali na vsech vyznamnejch akcich, je docela snadny takovym zpusobem videt nekolikrat i kapely, co te nezajimaj :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.