6.2.10: V Praze otevřel nový obchod s gothic módou

Od 1.února je v Praze otevřen nový kamenný obchod s gothic módou. Provozuje jej (až doposud pouze internetový obchod) RedRaven a najdete jej v Jilské ulici na Praze 1. Šest dní v týdnu zde můžete nakoupit oblečení, doplňky, boty Steel a další sortiment.

Více informací hledejte na oficiálních stránkách obchodu.

 

REDRAVEN

Gothic & Metal Shop

Jilská 22, 110 00 Praha 1

 

otevírací doba :

po-so: 11-19h

ne : zavřeno

 

 

RedRaven_2

 

RedRaven_1

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Už jsem tam byla, mají tam spoustu krásných věcí, ale jsou tam krátce, takže ještě nemají všechno zboží navezené. Ale jsou tam fajn lidi, líbilo se mi tam :evil:
Já tam byla v sobotu a moc se mi tam líbilo, mají tam dost věcí, a opravdu fajn lidi! Se vším poradí a ještě se s nima člověk zasměje:D
Nevím, nejsem zastáncem kamenných obchodů, je to fajn mít takový krámek při ruce, ale málokdy se mi poštěstí najít všechno v požadované barvě a velikosti. Na internetu nakupuju tak nějak plánovitě, tady zajdu do krámu, koupim si to, co zrovna tak nějak jen odpovídá momentálnímu nadšení z té hromady krásných věcí a pak to nenosim a zas prodam.
Hm, taky přístup. Já to praktikuju tak, že si na netu najdu konkrétní věc a pak si ji zajdu do kamennýho obchodu zkusit a když jsem 100% spokojná, tak koupit.
Zdravím nevíte o nějakém takovémto obchodě v Plzni?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.