Vanessa Del Rio

vannesa_sVanessa se po svém znovuobnovení opět dostala do hledáčku médií. Jak se pověst tohoto tuzemského hudebního samorostu změnila od dob největší slávy v devadesátých letech? To můžete posoudit sami v letošním prvním příspěvku do rubriky "Retro".





 

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Máte podobné články v záloze, nebo jste je u někoho objevili a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování? Budeme moc rádi, jelikož takových klenotů nikdy není dost! V tom případě se nám ozvěte na adresu  redakce@sanctuary.cz.  Předem děkujeme za pomoc!

Ale teď již nechme mluvit Pavla Kracíka, který si s Vanessou v první (tedy "Del Rio") sestavě Daniel R., Samir Hauser, Radomír "Šrám" Šrámek (samply), Daphne Youree (rap) a Karel "Starlight J" Jarůšek povídal po jednom z úspěšných koncertů na kultovní strahovské "Sedmičce" někdy kolem roku 1991.

Vanessa Del Rio
Napsal: Pavel Kracík
Médium:  Filip, 1991 (?)

Klikněte pro zvětšení

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

http://rs101.rapidshare.com/files/88989738/Vanessa_Del_Rio_-_1991_-_Disco_Bastards.rar
Líbí se mi tvůj blog je velmi pěkný, díky za sdílení.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.