Loutkové divadlo Loly Angst si utahuje z postav německé dark scény

Projekt Lola Angst a jeho geniálně šílený strůjce Alexandar Goldmann je zpětZa pomoci svých oblíbených varhan Lola ovšem tento činorodý chlapík opět přichystal něco úplně nového – tentokráte maňáskové divadlo Dark Kasperle Theatre, které si dělá legraci z ústředních postav současné německé gothic/dark electro scény.

Sarkastická show zahrnuje 16 kašpárků a několik zásadních otázek – jak by asi vypadaly děti Grafa a princezny Chrissy von Pohlen? Kváká Žabák Naghavi i ze spaní? Není slečna Veljanova v jiném stavu? Jak se na to tváří Peta Spilles? Na tyto a další "podstatné" dotazy odpoví Alexandar Goldmann již brzy. Světová premiéra Dark Kasperle Theatre s podtitulem "Nejčernější komedie pro temnou komunitu na světě" proběhne 30. dubna 2011 v Berlíně, doprovozena vystoupením Loly Angst a hostů. Prodej počtem striktně omezených vstupenek začne v polovině ledna.

Pokud se do Berlína nedostanete a přesto vás tento bláznivý projekt zaujal, sledujte oficiální stránky Loly Angst, kam bude "Goldkasper" umisťovat pravidelné týdenní novinky ze světa Dark Kasperle, uváděné charakteristickým drnčivým židovským přízvukem.

A jen tak mimochodem – čtvrtá deska Loly Angst v současné době podstupuje proces míchání. Výsledek tedy bude na světě v průběhu letošního podzimu.



Lola Angst - Dark Kasperle

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jak by rekl Beowulf: to vypada dobre ;)
Já to řikám i sám za sebe...mylsim, že by to mohlo bejt hodně vtipný představení :D<br /><br />Říkám si, že by to třeba mohli rozložit i na WGT, ale pokud to nebude verze aspoň s anglickejma titulkama, tak jsem v hájíčku zeleném poměrně :-/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.