Brendan Perry odkládá zavazadla

brendanperry_sProtože se v současnosti čím dál více mluví o očekávaném reunionu hvězdných Dead Can Dance, ponoříme se v dnešním retro článku do dvanáct let staré historie, kdy v časopisu Rock&Pop vyhradil Alex Švamberk celou stránku právě Brendanu Perrymu a jeho sólovým aktivitám.






Zdroj: Persefona a Vanessa (díky!!!)

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

A nyní již dejme prostor Alexovi Švamberkovi, který se v březnu 2000 zabrousil do hlubin Brendanovy historie a především sólové tvorby s důrazem na debut "Eye of The Hunter" a jeho návaznosti na Perryho osobní vize a zkušenosti.

Brendan Perry odkládá zavazadla
Autor: Alex Švamberk
Médium: Rock&Pop březen 2000, s. 40

 

brendanperry_1

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.