Steam Wars - steampunková novinka od Larryho Blamira

Po čase zase jeden nadějný steampunk-friendly projekt, který si zaslouží sdílet. A kdo že to je ten Larry Blamire? Přeci nezávislý filmový režisér a tvůrce kultovního sci-fi/horor mashupu "Ztracený kostlivec z jeskyně rozkladu". Bezkonkurenčně nejsilnějšího titulu na loňském festivalu Otrlého diváka. 

 

"Ed Wood 21. století" (jak by si jistě přál čestovat)  se tentokrát pustil do časů raného 19. století, věku páry a industriální revoluce. "Steam rigs", tak nazývá ve svém chystaném animovaném projektu obří válečné mašiny, kterým nasadil podobu měděných antických obrů a od nichž se bude vyvíjet děj. 


Jeho teaser si zatím vysloužil 2000 zhlédnutí, což jak přiznává, v konkurenci koťat a štěňat není mnoho. Přesto nás těch několik vteřin dostatečně zaujalo, abychom se o jeho novince podělili se "štýmovou" částí našich čtenářů. 


Více informací naleznete na steamwars.com

The Story
In the 1800s the dawning of the machine age and the industrial revolution led to advancements in new and more efficient modes of warfare, in the form of walking fighting machines familiarly known as steam rigs. By The end of the century the steam rig had advanced from primitive, ungainly one-man contraptions to powerful yet elegant striding land vessels, manned by daredevil crews of specialists controlling its various parts, under orders from a commander and pilot in the headcap. All fueled by stokers shoveling increasingly valuable coal.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.