Poslechněte si, jak Nine Inch Nails vzdali hold Davidu Bowiemu

Trent Reznor a spol. na prvním koncertě po 3 letech zahráli cover Bowieho písně.

Nine Inch Nails se vrátili na scénu momentálně dvěma EP ("Not The Actual Events" z prosince loňského roku - recenze zde, a "Add Violence", které vyšlo v pátek). Obnovená kapela také ve středu odehrála první koncert po dlouhé době, do jehož playlistu zařadila i jednu píseň od Davida Bowieho, konkrétně kousek "I Can't Give Everything Away" z poslední řadovky "Blackstar". Ta vyšla pouhé dva dny před zpěvákou smrtí loni v lednu.

Podstatně děsivější verze této písně, která ignoruje veškeré instrumentální vyhrávky, ale přichází pouze se synťáky a Reznorovým zpěvem, slouží jako důmyslná pocta oblíbenému zpěvákovi. Sám Reznor k tomu uvedl toto: "Když jsme se o jeho smrti dozvěděli, byli jsme zrovna ve studiu a najednou jsme pocítili nutkání něco udělat, abychom se s tím vyrovnali po svém. Tak jsme nakonec upravili jednu jeho píseň tak, jako bychom ji nahráli my. Nikdy jsme ji nevydali, ale dnes večer ji pro vás zahrajeme."

A takhle to dopadlo:

Nine Inch Nails - I Can't Give Everything Away

 

Tato verze skladby však v minulosti na světlo vyšla. Níže si můžete pustit remix, o jejichž autorech se dlouhé měsíce spekulovalo, v současnosti je ale (podle synťáků) zřejmé, kdo má píseň na svědomí. Reznorův vokál tam ale nenajdeme, i tak je to verze více než působivá:

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ne-iphoneovy verze nahravek uz jsou taky venku :) http://ninlive.com/shows/2017/20170719.html

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.