Nechte se dnes zmasit stěnou A Place To Bury Strangers

Prostorem Meet Factory se dneska prožene sonická tlaková vlna z New Yorku.

Tři a půl roku čekali fanoušci A Place To Bury Strangers na to, až se newyorkští hlukaři opět vydají na starý kontinent. A dočkali se – včetně pražské MeetFactory, kde si parta kolem Olivera Ackermanna dnes večer střihne opáčko.

Kapela s sebou přiveze do Prahy novou desku "Transfixiation", kterou trio skládalo v průběhu dvou let souběžně s intenzivním koncertováním. V pořadí už čtvrtá studiovka, která vyšla 17. února 2015 u Dead Oceans, naznačila nový směr kapely. A už podle úvodních singlů jako "Straight" nebo "We’ve Come So Far" bylo poznat, že Ackermann v sobě probouzí svého "vnitřního Lou Reeda" a nebojí se míchat hlukové kytarové stěny třeba se šedesátkovými odkazy.
 


A Place to Bury Strangers – Straight


Těšte se tedy na intenzivní živou porci kvalitního mučení kytar i krabiček Death by Audio, které vyvíjí sám frontman kapely Oliver. A jako naposled – špunty do uší s sebou!

Jako předskok A Place To Bury Strangers uvidíte v Meet Factory rovněž brooklynské noiserockery Grooms, kteří letos vydali čtvrtou desku "Comb the Feelings Through Your Hair".


A PLACE TO BURY STRANGERS (USA), GROOMS (USA)
16. listopadu 2015 (20:30)
Praha, MeetFactory (Ke Sklárně 3213/15)
Vstup: 290 Kč na www.meetfactory.cz (viz výše) / 290 Kč (+ případné poplatky) v ostatních předprodejích / 390 Kč na místě

A Place to Bury Strangers

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.