Laibach v předvečer vydání "The Sound of Music" ohlašují koncert v Brně a uveřejňují nový klip

Už zítra vychází nové album "The Sound Of Music" slovinských provokatérů Laibach. A právě pár hodin před vydáním desky, o které jsme se obšírně rozepsali už dříve, uveřejňuje kapela rozpis rozsáhlého evropského turné, které jednou zastávkou jarní části zasáhne i Českou republiku. Kapela konkrétně představí svůj program inspirovaný stejnojmenným americkým muzikálem i koncertní severkorejskou anabází v sobotu 23. února v brněnském klubu Fléda. Lístky v předprodeji na stránkách pořadatele (ZDE) seženete za 650 Kč.

Laibach také zpřístupnili další video ke skladbě z nové desky. Tentokrát dojde na ukázku "The Lonely Goatherd" s nejhlubším jódlováním na konci písničky, které zaznamenala populární hudba. Fešácký "osamělý pasák" Milan Fraš není ve videoklipu tak úplně sám. Doprovází ho sbor rozpustilých nezletilých zpěvaček a také tyrolský myslivec Boris Benko. Výkon dívek oba důstojné pány zehřál k velmi pozoruhodnému tanečnímu výkonu. 

Laibach - The Lonely Goatherd

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

U většiny kapel čekáte co bude,Ale Laibach vždy překvapí. Lupen i Cd už mám doma. Z lupenem neváhejte,je pravděpodobné že budou opět vyprodaní jak minulý rok v Akropoli.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.