Páté pokračování Dark EBM Souls zná své vystupující a spouští předprodej

Včera jsme referovali o jednom domácím zrušeném festivalu. Dnes naopak představíme program jiného, který v příštím roce uskuteční už své páté pokračování. Mluvíme o Dark EBM Souls, který proběhne v sobotu 23. března 2019 v bratislavském Kulturák klubu. A na koho se tentokrát můžeme těšit?

Jako hlavní hvězda se do hlavního města Slovenska vrací Daniel Myer. Tentokrát se svým sólovým projektem Architect. Po vystoupení na letošním Audiotrauma Festu se k našim sousedům chystá finská úderka Cardinal Noire. Spojení Gila O. Santose a Slovenska je téměř čtvrtstoletí dlouhé. Vždyť už v polovině devadedátých let podporoval slovenský fanzine Crewzine jednu z prvních brazilských EBM kapel, Morgue, vedenou právě tímto muzikantem. Ten se v příštím roce představí na festivalu se svým současným projektem Amorphous. A pak tu máme dvoji domácích projektů. Eclipsed je spojení K-Heada z KIFOTH se Solem z Last Influence Of Brain nebo Samhain. Jejich loňské album "The Probabilistic Mind" vzbudilo zaslouženou pozornost.  A na závěr se na festivalu představí také nový projekt Minora z Terminal State, který po ukončení činnosti The Opposer Divine přišel s novým projektem Static Charge Disease postaveným na spolupráci s dalšími vokalisty.

Lístky na jednodenní EBM svátek jsou už k dostání v cenových relacích od 29 Euro do 99 Euro. Pořídit si je můžete v předprodeji skrze PayPal účet na email darkebmsouls@gmail.com nebo platbou na účet organizátora Martina Kmeta - SK8409000000000172338294. Více informací najdete na FB eventa festivalu zde - https://www.facebook.com/events/888722197995797/.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

paráda!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.