NA PŘÍŠTÍM BATSAVU SPOLEČNĚ OSLAVÍME ŠEDESÁTINY ROBERTA SMITHE

Přístí netopýří slet věnujeme předákovi legendárních The Cure.


21. dubna 1959 se v Blackpoolu narodil chlapík, jehož jméno se na našem webu skloňuje minimálně v každém druhém článku, recenzi či rozhovoru. Robert Smith a jeho The Cure ovlivnili nepřeberné množství muzikantů všech možných stylů a my jsme se rozhodli, že jeho šedesátku neopomeneme. Naším pomyslným dárkem panu umělci, ale hlavně jeho fandům, bude dubnový Batsave, jehož podtitul zní "A Cure for the Night".

 

 

Vedle tradiční přehlídky nejnovějších i nejklasičtějších fláků, pohybujících se mezi mantinely gothic rocku, postpunku, darkwave a dalších netopýřích subžánrů, věnujeme celé dvě hodiny právě repertoáru The Cure. Jako bonus se bude v chill out zóně promítat stylové video, které vám zpříjemní chvíle odpočinku mezi divokými tanečními kreacemi. Očekáváme také odpovídající množství vypitých panáků na počest našeho i vašeho oblíbence. Krom narozenin Roberta totiž na letošní rok připadá taky výrocí vydání alb "Disintegration" (30 let) a debutu "Three Imaginary Boys" (40 let). 

O výběr hudebních lahůdek se postarají DJs Sanctuary.cz. Ani tentokrát nebude chybět kasička, do níž můžete přispět záchranné stanici Nyctalus, která pečuje o naše netopýří spoluobčany. Odměnou vám bude placka, kterou si vkusně vyzdobíte jakýkoliv černý svršek. 

Věříme, že si narozeniny milého Roberta Šmída užijete s radostí spolu s námi!

Batsave - A Cure for the Night 
20. 4. 2019
Underdogs' Ballroom&Bar
vstup: 100 Kč

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.